Chef Foa, dezvăluiri înainte de debutul noului sezon MasterChef. "Concurenții sunt și curajoși, și timizi, și obraznici"

Chef Foa, dezvăluiri înainte de debutul noului sezon MasterChef. "Concurenții sunt și curajoși, și timizi, și obraznici"

Data: 12 Ianuarie 2022

Astăzi, de la 20:30, debutează noul sezon MasterChef. Se anunță un show spectaculos, iar Chef Foa, Chef Hadad și Chef Radu Dumitrescu vor avea misiunea de a juriza farfuriile și de a găsi cel mai bun concurent.

În cadrul Știrilor PRO TV, Chef Foa a vorbit despre concurenți și a oferit câteva detalii despre ceea ce se va întâmpla. "Concurenții sunt mișto! Au mâna lucrată pe timp de pandemie, și-au făcut mâna. Toată lumea a învățat să facă pâine cu maia. Avem tot felul de momente spectaculoase, surprinzătoare, pentru că sunt foarte mulți concurenți mișto. Sunt și curajoși, și timizi, și obraznici. Orice câine prins la perete va mușca. Între ei...sunt și prieteni, și dușmani". 

Întrebat care dintre ei, cei trei chefi, este mai dur, Chef Foa a spus că el, râzând. "Situațiile au scos din noi tot felul de sentimente pe care noi nu le-am reprimat și nici nu le-am trecut prin filtre. O să descoperi momente de răutate la adresa nedreptății adusă ingredientelor, că despre asta este vorba. Sunt tot felul de probe interesante". 

Vezi mai multe în materialul video de mai jos

 

 

MAI MULTE ȘTIRI DIN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vezi emisiunile și serialele tale preferate fără reclame

Descarcă acum din

Modifică setările cookies