• Emisiuni
  • MasterChef
  • Chef Hadad, Chef Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran mai au doar câteva șorțuri MasterChef pentru concurenți

Chef Hadad, Chef Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran mai au doar câteva șorțuri MasterChef pentru concurenți

Chef Hadad, Chef Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran mai au doar câteva șorțuri MasterChef pentru concurenți

O nouă săptămână din noul sezon MasterChef începe în această seară de la ora 22:30, iar concurenții sunt pregătiți să-și joace toate atuurile pentru a obține șorțul și a trece mai departe în probele eliminatorii. Timpul se scurge rapid, iar locurile rămase pentru următoarea etapă sunt tot mai puține, așa că fiecare detaliu va conta pentru ca jurații să spună ”da” și să ofere șorțul norocos. Totodată, continuă lupta pentru cele două șorțuri de aur rămase, încă, în competiție. 

Printre cei care vor găti se numără și Denisa, medic cardiolog și o prezență extrem de atrăgătoare. Este o persoană activă: în timpul zilei lucrează la spital, iar seara este hostess la un lounge. ”În timpul zilei vindec inimi, iar seara frâng inimi, făcându-mi viitori pacienți”, se descrie ea. Apariția ei în platou îl va face pe Chef Joseph Hadad să exclame: ”Ia uite, Silviu are tensiune deja!” și pe Cosmin să completeze ”Are palpitații!”. Rămâne de văzut dacă preparatul ei îi va convinge pe jurați că merită un șorț.  

Tot în această seară, telespectatorii vor afla povestea lui Andrei Popa - un tănâr hotărât, absolvent al Universității Politehnice, dar convins că nu va profesa în acest domeniu, pentru că pasiunea lui este alta: gătitul. El va veni în fața juriului MasterChef pentru a le arăta acestora, dar și familiei lui, că este talentat și că merită o șansă în domeniu. Va reuși el să-și convingă familia că este mai priceput în bucătărie decât în inginerie?

Astăzi, de la 22:30, jurații sunt pregătiți să descopere noi povești și să răsplătească cele mai bune farfurii cu șorțul MasterChef

MasterChef - Gătește fără egal!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni