• Emisiuni
  • MasterChef
  • "Chef pana la moarte si dincolo de ea". Un fost concurent de la MasterChef se mandreste cu primul sau tatuaj

"Chef pana la moarte si dincolo de ea". Un fost concurent de la MasterChef se mandreste cu primul sau tatuaj

"Chef pana la moarte si dincolo de ea". Un fost concurent de la MasterChef se mandreste cu primul sau tatuaj

Finalistul Mihai Toader de la MasterChef si-a facut primul tatuaj: un cap de mort cu o boneta de Chef si trei flori de culoare mov.

Explicatia din spatele acestui desen? "Chef pana la moarte si dincolo de ea!", a scris Mihai Toader pe pagina sa de Facebook, acolo unde le-a aratat prietenilor virtuali prima imagine cu tatuajul.


Sursa foto: Facebook

Bucataria il pasioneaza pe Mihai Toader, dar il si relaxeaza. S-a apucat de gatit in timpul facultatii, cand a trebuit sa isi prepare singur de mancare.

Gateste de toate si abordeaza cu curaj stilul fusion. Face si dulciuri cam o data pe saptamana, insa cel mai des gateste paste. Condimentele preferate sunt verdeturile, chimenul, paprika, piperul alb, vinul.



Dupa incheierea filmarilor la Masterchef, Mihai Toader a inceput sa lucreze in bucataria lui Chef Florin Dumitrescu. . "Cand Chef Florin mi-a propus acest job am acceptat foarte bucuros", recunoaste Mihai, "Am invatat foarte multe de la el, incepand de la tehnici pana la combinatii de gusturi. Este un bun invatator. Sper sa fie o colaborare lunga si frumoasa si sa invat cat mai multe de la Chef Florin. Sper sa imi aduca experienta de care am nevoie.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni