• Emisiuni
  • MasterChef
  • Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean au acordat aseara ultimele sorturi MasterChef!

Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean au acordat aseara ultimele sorturi MasterChef!

Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean au acordat aseara ultimele sorturi MasterChef!

Ultima serie de concurenti s-a prezentat aseara in fata juriului cu preparate cu care au sperat sa obtina un sort MasterChef. Unele preparate au fost rasplatite cu trei raspunsuri afirmative, insa, o parte dintre concurentii prezentati aseara in emisiune au reusit sa puna la incercare rabdarea Chefilor. Editia a fost urmarita in medie de peste 1.1 milioane de telespectatori la nivel national, iar in minutul de aur, de la 21:33, aproape 1.5 milioane de telespectatori au prins gustul competitiei.

MasterChef a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a obtinut 8.2 puncte de rating si 21.7% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 7.4 puncte de rating si 19.4% share.

Ultima runda de jurizare, ultimele preparate castigatoare

Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean au acordat aseara ultimele sorturi. Concurentii s-au prezentat in fata juriului cu preparate care mai de care mai surprinzatoare.  O parte dintre acestea le-au asigurat concurentilor un loc in urmatoarea etapa a competitiei. 14 concurenti au primit ieri seara sortul, fiind ultimii care au sansa de a se califica pentru unul dintre cele 24 de locuri din bucataria MasterChef.

Tudor Florian a reusit sa obtina un nou sort de aur! Inspirat de Chef Foa si Chef Jamie Oliver, s-a apucat de gatit din adolescenta. Aseara, tanarul in varsta de 25 de ani s-a prezentat in fata juriului MasterChef cu un tiramisu in ghiveci! Creatia proprie, cu un plating neobisnuit si un gust savuros, a reusit sa cucereasca papilele gustative ale Chefilor, care i-au acordat sortul de aur, lucru care-i asigura un loc in cea mai cunoscuta bucatarie din tara. Gustul desavarsit al preparatului l-a determinat pe Chef Foa sa savureze desertul si in timpul jurizarii.

Cristian Avram s-a prezentat in fata celor trei Chefi cu o paella exotica, un preparat cu fructe de mare proaspete, linte beluga, ceapa, usturoi si ardei. Extrem de relaxat si binedispus, Cristi a reusit sa monteze preparatul si sa-i surprinda pe jurati cu gustul si plating-ul desavarsit, cei trei rasplatindu-l cu un sort MasterChef.

Marin Vilcan s-a prezentat aseara la MasterChef pentru... a patra oara! Preparatul ales pentru acest sezon MasterChef este un gulyas reinterpretat. Prezentat intr-o formula inedita, preparatul acestuia a fost rasplatit cu mult ravnitul sort. 

In editia de aseara, Adriana Pletosu, Alex Codreanu, Ana Storociuc, Cristina Besciu, Iuliana Banut, Iuliana Berci, Liviu Balint, Magdalena Szabo, Marilena Oprisan, Nelu Pirvan si Valentin Metesan au reusit sa impresioneze cu preparatele lor extrem de variate si de spectaculoase: de la salmoreho cu homar, sushi din clatite de ciocolata cu banane si trei sosuri, la calcan cu crema de conopida, spanac si anghinare marinata. 

Saptamana viitoare, aventura culinara continua cu probe noi, avand drept miza un loc din cele 24 disponibile in bucataria MasterChef! Doar doi concurenti au reusit sa-si asigure locul direct in bucatarie fara a mai participa la probele eliminatorii, datorita sorturilor de aur castigate. Tensiunea si adrenalina vor atinge cote inalte, competitivitatea fiind termenul care descrie cel mai bine atmosfera probelor surprinzatoare.

MasterChef - Prinde gustul competitiei, in fiecare luni si marti, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni