• Emisiuni
  • MasterChef
  • La MasterChef, ca in viata. O echipa a incercat sa joace corect, cealalta a vrut sa castige "pe ochi frumosi"

La MasterChef, ca in viata. O echipa a incercat sa joace corect, cealalta a vrut sa castige "pe ochi frumosi"

<span style="color:#f00;">La MasterChef, ca in viata.</span> O echipa a incercat sa joace corect, cealalta a vrut sa castige "pe ochi frumosi"

Cei trei Chefi nu au avut cum sa nu observe ca albastrii au incercat sa castige proba folosindu-se de sarmul Andreei Moldovan.

Saptamana aceasta, cei 17 concurenti ramasi in competitia “MasterChef” au fost supusi unei noi probe in deplasare si au intrat din nou in bucatarie, pentru a gati la cantina saracilor.

"Albastrii sunt cu probleme mari. Sosul e apa chioara." au constatat Chefii cand au gustat din felul principal al echipei albastre, conduse de Sidia Sissoko.

Cum sa gatesti 800 de portii de mancare cu doar jumatate de litru de ulei

Florin Dumitrescu: "Bogdan chiar si-a dat silinta sa mearga lucrurile cum trebuie. A fost un bun coordonator. Am avut impresia ca albastrii se foloseau mai mult de farmecul Andreei, decat de mancare"

"TOTI ar fi facut la fel ca mine! Numai ca nu au sarmul meu" Ce strategie a folosit Andreea ca sa obtina mai multe voturi 

"E lipsa de respect. Asta nu e concurs de zambete", a fost de parere si Sorin Bontea.

Show-ul e INTEGRAL pe voyo.ro



Si totusi, in ciuda faptului ca Andreea si-a dat toata silinta sa convinga oamenii sa voteze cu albastru, echipa ei tot a pierdut: au luat 121 de voturi, fata de 130 echipa rosie.

"E amar ca naiba gustul infrangerii" a spus Andreea Moldovan. "Dar in lupta trebuie sa iti folosesti toate cartile din maneca. Toti ar fi facut la fel ca mine. Numai ca nu au sarmul meu!" a completat concurenta :)

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni