• Emisiuni
  • MasterChef
  • Chefii, in rolul celor mai pretentiosi clienti. Testul sub presiune a trimis din nou un concurent acasa

Chefii, in rolul celor mai pretentiosi clienti. Testul sub presiune a trimis din nou un concurent acasa

Chefii, in rolul celor mai pretentiosi clienti. Testul sub presiune a trimis din nou un concurent acasa

La inceputul editiei de luni, in competitia gustului se aflau opt concurenti, dar lucrurile s-au schimbat la 360 de grade pe parcurs.

Desi mai este foarte putin pana la marea finala in editia 21, trei fosti concurenti si-au recastigat drepturile de a intra in competitie, iar acestia sunt Adriana Pletosu, Iulian Sirbu si Claudiu Campan. Acestia impreuna cu Nea Marin si cu Marilena au avut dreptul sa participe la proba cu numarul doi si sansa sa ii provoace pe cei 8 concurenti ramasi in competitie.

Chefii le-au oferit ocazia sa se dueleze in preparate, iar Iulian, Claudiu si Adriana au reusit sa ii cucereasca pe Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Hadean cu preparatele lor. In urma acestei probe, Tudor, Liviu si Ana Maria au intrat la testul sub presiune

La Testul sub Presiune, concurentii au fost provocati sa simuleze munca dintr-un restaurant adevarat, iar Chefii au jucat rolurile unor clienti foarte pretentiosi cu preparatele pe care le comandau. 

Tudor a fost primul care a reusit sa se salveze si sa ajunga la balcon, alaturi de cei salvati si cei reintrati in competitie, iar Liviu si Ana Maria si-au jucat cea din urma carte pana in ultima secunda . Desi a avut un parcurs bun in competitie pana acum, Ana Maria a fost trimisa acasa de Chefi.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni