• Emisiuni
  • MasterChef
  • Cine va câștiga premiul și trofeul MasterChef România? Aflăm diseară, în finala competiției culinare

Cine va câștiga premiul și trofeul MasterChef România? Aflăm diseară, în finala competiției culinare

Cine va câștiga premiul și trofeul MasterChef România? Aflăm diseară, în finala competiției culinare

Cei mai buni dintre cei mai buni au întâlnire cu destinul! Trei finaliști, un singur câștigător! Cine va fi următorul MasterChef România aflăm în această seară, de la 21:30!

Timp de 20 de săptămâni, în cel mai cunoscut show culinar, s-au luptat zeci de concurenți care și-au dorit să demonstreze că pasiunea pentru bucătărie îi poate duce pe culmile succesului gastronimic! Trei dintre ei au reușit să treacă peste toate obstacolele, să reziste tuturor probelor sub presiune și, acum, au șansa să lupte pentru premiul de 50.000 de euro și râvnitul trofeu MasterChef România, sezonul 8.

„Intrați în cea mai importantă confruntare de până acum! Nu trebuie să priviți ziua aceasta ca fiind ultima de la MasterChef, ci prima în care, oficial, sunteți finaliști ai celei mai dure competiții naționale de gastronomie. În seara aceasta, veți avea de executat un meniu complet!”, vor spune cei trei chefi.

Marco Genna, Andrei Klabacks și Gabriela Dima sunt cei trei bucătari amatori care își vor pune toată experiența în farfuriile pe care le vor face în seara aceasta. „Nu aș fi văzut acest moment cu alți adversari. Am vizualizat finala exact așa cum se întâmplă acum încă de la jumătatea concursului”, va spune Gabriela.

Cei trei finaliști vor avea parte de susținere, pentru că familiile lor vor fi alături de ei, în bucătăria MasterChef. Și locurile de la balcon vor fi ocupate de cei care au ajuns în top 20. „Wow, mă simt ca în Champions League!”, va spune Andrei. „Cred că cel mai bun va câștiga. Eu sunt pregătit să fiu primul!”, va spune Marco imediat cum va intra în bucătărie. 

„Trofeul MasterChef România merge la concurentul care a reușit să-și învingă emoțiile, să-și găsească calea! La concurentul care s-a ridicat după fiecare cădere și s-a întors la bancul de lucru mai puternic, mai determinat. Concurentul care a reușit în această seară să ne surprindă!”, declară chefii. 

Cine va ridica trofeul MasterChef România și va pleca acasă cu premiul, aflăm în această seară, de la 21:30, în finala competiției culinare! Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

MasterChef - Gătește cu pasiune








Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni