• Emisiuni
  • MasterChef
  • Concurentii "MasterChef" gatesc ACUM in Portul Constanta. Cine face valuri in bucatarie? Show-ul e la ProTV si pe voyo.ro

Concurentii "MasterChef" gatesc ACUM in Portul Constanta. Cine face valuri in bucatarie? Show-ul e la ProTV si pe voyo.ro

Concurentii "MasterChef" gatesc ACUM in Portul Constanta.

Cine face valuri in bucatarie? Show-ul e la ProTV si pe voyo.ro

Saptamana aceasta, "MasterChef" aduce prima proba in deplasare pentru concurentii care ajung in Portul Constanta.

Impartiti in doua echipe, cea rosie si cea albastra, cei ramasi in cursa primesc din partea chefilor sarcina de a gati in aer liber. Pentru prima oara confruntati cu munca in echipe mari, conduse de cate un lider, dar si cu stresul pe care il implica gatitul in cantitati mari, concurentii vor avea parte de momente tensionate, situatii limita, schimb de replici taioase, pentru ca spiritele se vor incinge la malul marii.

Cui i se vor ineca corabiile si care echipa va primi aprecierea celor trei jurati, vei afla in editia “MasterChef” de martea aceasta, 29 aprilie, de la ora 20.30, la ProTV.

Si tot in aceasta editie, desertul se dovedeste a nu fi atat de dulce pentru unii concurenti. Cei intrati la Testul sub presiune vor avea de facut bezele, insa nu juratilor, ci in farfurie. Cei trei chefi vor fi nemilosi si nu se vor lasa indulciti, astfel ca editia de saptamana aceasta va una de-a dreptul amara pentru cei care vor fi eliminati.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni