• Emisiuni
  • MasterChef
  • Chef Joseph Hadad, invitați speciali: Cristi și Vlad Munteanu ajung în bucătăria MasterChef

Chef Joseph Hadad, invitați speciali: Cristi și Vlad Munteanu ajung în bucătăria MasterChef

Chef Joseph Hadad, invitați speciali: Cristi și Vlad Munteanu ajung în bucătăria MasterChef

Cunoscuții vloggeri Cristi și Vlad Munteanu au fost invitați pe platourile MasterChef România, unde vor avea parte de una dintre cele mai mari provocări: trebuie să gătească!

Presiunea va fi și mai mare pentru că cei doi frați vor fi nevoiți să prepare o rețetă alături de Chef Joseph Hadad. Deși spune că este „un om foarte dur în bucătărie”, invitații săi nu vor simți asta: „Tura asta aveți noroc, nu sunt jurat”, va spune Chef Hadad.

Cei trei vor pregăti un desert clasic franțuzesc, și anume Crêpes Suzette - clătite simple, extrem de subțiri, a căror farmec este redat de sosul caramelizat de portocale și lămâi. Această rețetă a fost prima pe care Chef Joseph Hadad a învățat-o la școala de bucătari, acolo unde a început cursurile încă de la 15 ani, în 1975.

Provocările se vor ține lanț, iar Vlad și Cristi vor fi nevoiți să prepare desertul în anumite... condiții! „Când viața vă dă lămâi, să nu le tăiați legați la mâini”, va spune Cristi un pic îngrijorat. Cum s-au descurcat cei doi, puteți urmări aici.

Faci mușchi în bucătărie, o să am febră musculară după”, va concluziona Vlad Munteanu, după ce Chef îl va pune să amestece aluatul ca un adevărat bucătar. Cum s-au descurcat cei doi vloggeri, dar și care este rețeta pe care Chef Joseph Hadad a împărtășit-o cu ei, puteți afla urmărind, online, ediția specială Chef de MasterChef cu Chef Joseph Hadad și frații Munteanu, disponibilă aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni