• Emisiuni
  • MasterChef
  • Cutia misterelor vine la "MasterChef" in portie dubla. Show-ul e ACUM la ProTV si pe Voyo.ro. CLICK AICI pentru LIVE

Cutia misterelor vine la "MasterChef" in portie dubla. Show-ul e ACUM la ProTV si pe Voyo.ro. CLICK AICI pentru LIVE

Cutia misterelor vine la "MasterChef" in portie dubla. Show-ul e ACUM la ProTV si pe Voyo.ro. CLICK AICI pentru LIVE

Daca simteau ca sunt coplesiti de fiecare data cand ridicau Cutia misterelor, saptamana aceasta concurentii "MasterChef" vor avea parte de portie dubla de suprize.

Asta pentru ca la proba binecunoscuta cu ingrediente ascunse, juratii le vor lansa o reala provocare: o a doua cutie care contine un ingredient surpriza ce va fi dezvaluit abia atunci cand cei trei chefi vor considera ca este momentul.

Asa se face ca in editia "MasterChef" de martea aceasta, 16 aprilie, de la 20:30, concurentii ramasi in joc au parte de o provocare la care nici nu se astepatau: sa includa in preparatele lor un ingredient vedeta, pe care insa il vor afla abia dupa ce se vor apuca de gatit.



Acestia vor simti pe pielea lor cum e sa te apuci de gatit, fara sa stii care va fi rezultatul final. Originalitatea, rapiditatea si abilitatea de a se adapta le vor fi greu puse la incercare, mai ales ca presiunea competitiei este din ce in ce mai mare pe masura ce mai trec de inca o proba.

Cu gandul ca trebuie sa isi pastreze sortul si locul in concurs, fiecare va incerca sa isi gaseasca o tactica astfel incat atunci cand cea de-a doua cutie va dezvalui ingredientul surpriza, reteta sa nu le fie data complet peste cap.

Despre ce ingredient vedeta este vorba si, mai ales, cum se vor adapta concurentii "MasterChef" si cine va obtine atuul probei, descoperi marti de la 20:30.

Tot atunci show-ul continua cu inca o proba care ii va pune la grea incercare pe concurentii aflati in fata a trei zone culinare exotice.

In bucatarie vor iesi scantei pentru ca apar din nou nemultumiri si comentarii acide care, combinate cu stresul pe care il impune gatitul contra-cronometru, ii va face pe unii concurenti sa scoata flacari.

Cine ce va gati, cu ce preparate exotice trebuie sa ii convinga pe jurati, dar si cine va intra la Testul sub presiune si cine va fi eliminat, toate acestea vor fi dezvaluite intr-o noua editie "MasterChef".

Cine a fost primul MasterChef din viata ta? Si ce gatea? Spune-ne aici si castiga un sort pentru MasterCheful tau
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni