• PRO TV
  • Daciana Sarbu si Victor Ponta si-au spus "Te iubesc" la "Happy Hour"

Daciana Sarbu si Victor Ponta si-au spus "Te iubesc" la "Happy Hour"

Daciana Sarbu si Victor Ponta si-au spus "Te iubesc" la "Happy Hour"

"Happy Hour" este si pe Voyo.ro.

Maruta continua campania "Spune Te iubesc la Happy Hour" cu invitati de seama. 

Daciana si Victor Ponta au sustinut in repetate randuri ca formeaza un cuplu ca toate celelalte si, pentru a intari aceasta idee, au acceptat invitatia lui Maruta la emisiunea "Happy Hour". Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a venit in emisiunea de la ProTV impreuna cu sotia sa pentru a discuta nu despre chestiuni politice, ci despre familie.

 

Acesta i-a vorbit lui Maruta despre persoanele care-i sunt dragi, despre ce inseamna familia si copiii, despre timp liber si pasiuni si, alaturi de Daciana, a vrut sa ii marturiseasca propriei sale familii cat de mult o iubeste.

Catalin Maruta l-a supus si la un test: a vrut sa vada daca premierul stie sa repare o Dacia. Spre uimirea tuturor, Victor Ponta a declarat ca el insusi conduce o masina conceputa in Romania: "M-am gandit la toti cei care ma injura ca am pus taxe in Romania, macar sa merg cu o masina romaneasca."

Discutand despre casnicia lor si despre cei doi copii, Daciana a marturisit ca isi mai doreste mostenitori, in timp ce premierul a fost mai putin darnic in a face astfel de dezvaluiri si s-a limitat la a spune ca va anunta atunci cand va fi cazul. "Orice barza e binevenita in Romania, dar vom anunta cand va fi cazul", a declarat el.

Totodata, Daciana a vorbit si despre alimentatia din familia Ponta. In timp ce premierul a marturisit ca nu stie sa gateasca deloc, ea a precizat ca familia sa mananca sanatos si ca prajelile sunt excluse.

"Stiu sa gatesc, dar nu v-as dori vreodata. Nici nu stiu de cand nu am mai mancat cartofi prajiti. Nu am sanse sa mananc decat atunci cand fac lobby copiii si mai gust si eu", a spus Ponta. "Dar nu prajiti, ci la cuptor. Mai comanda si pizza", a completat sotia lui.



Pentru ca luna aceasta a fost una a iubirii, Victor Ponta a fost intrebat si despre declaratiile de iubire pe care i le face sotiei sale. "Ea zice ca nu ii zic destul de des ca o iubesc, mie mi se pare ca exagerez", a mai afirmat premierul Victor Ponta.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni