• Emisiuni
  • MasterChef
  • Decizia la care nimeni nu se astepta. Concurentii si-au pus mainile in cap. Claudiu a parasit competitia

Decizia la care nimeni nu se astepta. Concurentii si-au pus mainile in cap. Claudiu a parasit competitia

Decizia la care nimeni nu se astepta. Concurentii si-au pus mainile in cap. Claudiu a parasit competitia

La inceputul editiei de miercuri, in competitia MasterChef se aflau noua concurenti, insa pana la finalul show-ului randurile s-au restrans si unul dintre ei a plecat acasa dupa un Test sub Presiune solicitant.

Cutia Misterelor i-a pus in dificultate pe concurentii MasterChef, acestia fiind nevoiti sa isi gateasca preparatelul folosind o singura tehnica, stabilita prin extragere dintr-o urna. Claudia a fost desemnata castigatoarea probei, victorie care i-a adus si o serie de avantaje pretioase in proba urmatoare, printre care s-a numarat si alegerea "Omului bun la toate", care de aceasta data a fost Tudor. 

In cea de-a doua proba a editiei de miercuri, concurentii au fost provocati sa gateasca intr-un restaurant de lux din Bucuresti. Impartiti in doua echipe, una condusa de Claudia si alta de catre Anuta, acestia au incercat sa se ridice la nivelul asteptarilor si sa pregateasca un meniu de top. 

Desi si-a format "o echipa de 5 stele", avandu-i alturi pe Florin, Andrei si Claudiu, Claudia nu a reusit sa convinga publicul, iar Echipa Albastra a fost desemnata castigatoare. 

Intorsi in bucataria MasterChef, membrii echipe rosii au intrat la Testul sub Presiune. Exceptie a facut Andrei, salvat de Claudia si trimis la balcon. Tudor s-a numarat si el printre concurentii intrati la Testul sub Presiune, participare pe care a bifat-o datorita deciziei Claudiei. 

La Testul sub Presiune, concurentii au fost provocati sa gateasca doua preparate cu carne si legume congelate, cel putin unul dintre ele fiind obligatoriu preparat in wok. 

Competitivi si dornici sa ajunga la balcon, concurentii MasterChef au dat tot ce au avut mai bun, jucandu-si ultima carte in concurs. In ciuda comportamentului inadecvat, Tudor a reusit sa ii impresioneze pe Chefi cu preparatul sau, fiind desemnat si cel mai bun concurent in aceasta proba. Desi a avut un parcurs foarte bun in competitie, Claudiu a fost cel pe care Chefii au decis sa il trimita acasa. 

Preparat realizat de Claudiu




Concurentii au fost uimiti cand au aflat decizia Chefilor. "Imi este greu sa accept decizia", a declarat Andrei dupa ce a aflat cine va spune "adio" competitiei. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni