• Emisiuni
  • MasterChef
  • DEZASTRU in bucataria Masterchef: un concurent era sa ia foc cu tigaie cu tot. Cine a salvat situatia

DEZASTRU in bucataria Masterchef: un concurent era sa ia foc cu tigaie cu tot. Cine a salvat situatia

<span style="color:#f00;">DEZASTRU in bucataria Masterchef:</span> un concurent era sa ia foc cu tigaie cu tot. Cine a salvat situatia

Cel mai periculos moment din tot show-ul.

La cei 25 de ani ai sai, Alexandru Petricean este student, practicant de scrima la clubul Steaua si, mai nou, somer pentru ca si-a dat demisia de la locul de munca pentru a acorda toata atentia sa acestei competitii a gustului.

Show-ul este INTEGRAL si EXCLUSIV pe Voyo.ro.
 

"Am facut scrima de performanta pana la 20 de ani, acum fac doar din pasiune. Am venit la MasterChef dintr-un singur motiv - vreau sa fiu primul Masterchef al Romaniei!" a spus tanarul, care s-a prezentat la preselectii cu o tarta frantuzeasca - quiche lorraine.

La nunta Silviei cu Edi Stancu, Alexandru a cam dat-o in bara si era cat pe ce sa dea foc bucatariei MasterChef. A pus unt intr-o tigaie incinsa la maximum, iar rezultatul a fost spectaculos. Flacari inalte, fum,  panica - asta pana cand a aparut Chef Catalin Scarlatescu in peisaj. Juratul a fost cel care salvat situatia: a aruncat tigaia pe jos si a stins focul.

"Esti tacanit? Pleaca de-aici! Nu pui nimic, niciodata intr-o tigaie incinsa!" i-a spus el concurentului.

"N-am mai vazut asa ceva in viata mea. Am plecat un pic de langa tigaie si nu mi-am dat seama ca e asa incinsa", a marturisit concurentul, dupa incident.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni