• Emisiuni
  • MasterChef
  • Drumul in competitia "MasterChef" s-a incheiat. Cine este concurentul care a parasit competitia aseara. ACUM, "MasterChef", numai la ProTV

Drumul in competitia "MasterChef" s-a incheiat. Cine este concurentul care a parasit competitia aseara. ACUM, "MasterChef", numai la ProTV

Drumul in competitia "MasterChef" s-a incheiat. Cine este concurentul care a parasit competitia aseara. ACUM, "MasterChef", numai la ProTV

In aceasta seara, in competita gustului, originalitatea si ideile creative  au fost elementele care au lipsit, iar acest lucru s-a vazut la testul sub presiune.

Anca, Tavi, Silviu si Petrica au intrat la testul sub presiune, iar daca la inceputul probei au trecut prin emotii mari pentru ca nu stiau ce trebuie sa faca, oul a fost cea mai mare surpriza a serii. Desi la prima vedere lucrurile pareau simple, pe parcurs situatia s-a complicat.

Ceea ce si-au dorit Chefii de la concurenti a fost un ou ochi in tigaie, gatit perfect, care sa nu fie nici prea prajit, dar nici prea moale. Fiecare dintre cei patru concurenti si-a facut necesarul, au pus tigaile la incins, iar ouale se prajeau mai ceva ca intr-o bucatarie de restaurant.

Cel care avea cel mai mare numar de oua gatite impecabil era desemnat castigatorul probei, iar concurentul cu cel mai mic numar trebuia sa paraseasca competitia.

Petrica a gatit sapte oua ochiuri perfecte, dar Anca, Silviu si Tavi au fost la egalitate. Pentru a ii putea departaja, Chefii le-au mai acordat cinci minute in care sa mai prajeasca cateva oua. Din pacate, Anca a fost cea care nu si-a gasit concentrarea necesara si a fost trimisa acasa.

Lacrimile au curs, dezamagirea a fost mare, dar Anca s-a numarat printre cei mai laudati concurenti din aceast sezon de "MasterChef". Chiar daca a plecat acasa, nu va renunta la visul de a deveni bucatar Chef.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni