• PRO TV
  • Duelul decolteurilor. Laura Cosoi, Jojo si Gina Pistol l-au cucerit pe Serban Copot: "Sunt trei frumuseti blonde"

Duelul decolteurilor. Laura Cosoi, Jojo si Gina Pistol l-au cucerit pe Serban Copot: "Sunt trei frumuseti blonde"

Duelul decolteurilor. Laura Cosoi, Jojo si Gina Pistol l-au cucerit pe Serban Copot: "Sunt trei frumuseti blonde"

Laura Cosoi, Jojo, Gina Pistol si Serban Copot s-au inteles de minune la "MasterChef - Proba Celebritatii", unde au ajuns sa se cunoasca mai bine si sa lege o frumoasa prietenie.

Cele trei frumuseti blonde de la "MasterChef" sunt in centrul atentiei pe coperta revistei Viva, unde isi exerseaza farmecele feminine pe Serban Copot, intr-un pictorial de exceptie. Imbracate in tinute provocatoare, Laura Cosoi si Gina Pistol pun in scena un adevarat duel al decolteurilor, in timp ce Jojo isi lasa la vedere picioarele perfecte.

Cei patru concurenti au vorbit despre participarea lor la show-ul culinar si au dezvaluit si cateva picanterii din culisele emisiunii difuzate de ProTV in fiecare marti, de la 20.30. 

"Am ajuns sa le cunosc mai indeaproape pe fete si am descoperit niste persoane incantatoare. Sunt trei frumuseti blonde si sunt de acord cu juriul cand spune ca in bucatarie sunt in elementul lor", a marturisit Serban Copot.

Laura Cosoi i-a raspuns lui chef Florin Dumitrescu, care s-a intrebat retoric la inceputul emisiunii "Ce cauta laMasterChef un om care nu mananca?", facand referire la silueta ca trasa prin inel a frumoasei blonde. "Cred ca Florin Dumitrescu nu ma cunoaste. Daca o femeie este slaba nu inseamna ca nu mananca, ci ca are grija ce mananca. Si asta nu ca sa fie slaba, ci ca sa fie sanatoasa. Am sa ma fac ca nu l-am auzit", a spus Laura.

FOTO: VIVA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni