• Emisiuni
  • MasterChef
  • Dupa o proba epuizanta, un test sub presiune solicitant: ruleta a decis pentru ei. Un nou concurent a parasit competitia

Dupa o proba epuizanta, un test sub presiune solicitant: ruleta a decis pentru ei. Un nou concurent a parasit competitia

Dupa o proba epuizanta, un test sub presiune solicitant: ruleta a decis pentru ei. Un nou concurent a parasit competitia

Batalia pentru titlul de MasterChef s-a dat intr-un loc magic: Castelul Corvinilor din Hunedoara! 

Cel mai impresionant castel gotic din Romania a gazduit o proba pe echipe in care concurentii MasterChef au scos artileria grea. Telespectatorii au fost invitati la un adevarat festin cavaleresc, din care nu au lipsit tensiunea, accidentarile si momentele limita.

Duelul s-a dus intre Echipa Rosie - condusa de Claudiu, si Echipa Albastra - condusa de Andrei. ambele grupuri fiind dispuse sa dea totul pentru a face fata unui turnir culinar epic. Un meniu demn de un festin medieval si o multime de oameni infometati i-au pus in mare dificultate pe concurentii MasterChef. Daca mai adaugam si temperatura ridicata din termometre, se poate spune ca acestia au avut parte de o proba de foc. 

Organizati si ghidati de capitani, concurentii au trecut cu brio peste aceasta provocare inedita, insa doar o singura echipa a fost declarata castigatoare, iar aceasta a fost Echipa Rosie. 

Echipa Albastra a intrat la testul sub presiune, acolo un a avut parte de o experienta surprinzatoare: preparatele concurentilor au fost decise de "roata norocului" sau "ruleta culinara". Dupa ce Echipa Albastra si-a desemnat pierzatorii, Andrei, Nea Marin, Kiki, Adriana si Claudia au intrat la testul sub presiune.

Emotii, reguli bine stabilite, trei Chefi pretentiosi si cinci concurenti motivati sa castige au fost ingredientele unui test sub presiune ca la carte. Din pacate, Nea Marin nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor, iar preparatul sau s-a dovedit a fi unul neinspirat, motiv pentru care a si parasit competitia MasterChef.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni