• Emisiuni
  • MasterChef
  • O meserie dura, dar care da dependenta. Vezi ce spun concurentii despre MasterChef: "E mai TARE decat nasterea, decat ORICE!"

O meserie dura, dar care da dependenta. Vezi ce spun concurentii despre MasterChef: "E mai TARE decat nasterea, decat ORICE!"

O meserie dura, dar care da dependenta. Vezi ce spun concurentii despre MasterChef: <span style="color:#f00;">"E mai TARE decat nasterea, decat ORICE!"</span>

"Ati vazut si voi cum ne purtam intr-o bucatarie profesionista" le-a spus Florin Dumitrescu concurentilor, inainte sa anunte voturile primite de fiecare echipa dupa ce au gatit cate 5 feluri de mancare pentru invitatii de la nunta.

Show-ul este INTEGRAL si EXCLUSIV pe Voyo.ro. 

"Eu sunt foarte agresiv in bucatarie. Nu-mi plac oamenii care stau degeaba sau oamenii care se ofenseaza. E o meserie dura, grea. Ati trait-o pe pielea voastra. Nu ati baut, nu ati mancat, n-ati avut timp sa faceti nimci pentru voi. Noi asa traim zi de zi" le-a explicat el.



O concurenta - Mariana (Mimi) - i-a dat dreptate: "A fost greu. Timp de 8 ore, am baut apa de doua ori si... ATAT!".

"Devin dependent de adrenalina de aici", a recunoscut si Sidia Sissoko.

"A meritat totul! Am gatit cinci feluri de mancare intr-o bucatarie de cinci stele" a fost de parere un alt concurent.

Andreea Moldovan a fost si ea foarte incantata de aceasta experienta, pe care a trait-o la intensitate maxima: "Experienta asta e mai tare decat nasterea, decat prima saptamana acasa cu copilul, e mai tare decat orice!" a spus ea, in culmea fericirii.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni