• PRO TV
  • Ea era ratusca cea urata a familiei, sora ei, frumusica de la Hollywood. Cum arata aceasta tanara dupa ce a scapat de obezitate

Ea era ratusca cea urata a familiei, sora ei, frumusica de la Hollywood. Cum arata aceasta tanara dupa ce a scapat de obezitate

Ea era ratusca cea urata a familiei, sora ei, frumusica de la Hollywood. Cum arata aceasta tanara dupa ce a scapat de obezitate

Nancy Motes, sora mai mica si mai putin cunoscuta a Juliei Roberts, s-a luptat in trecut cu obezitatea, dar si cu remarcile rautacioase ale surorii sale. Acum, Nancy a decis sa vorbeasca, intr-un interviu acordat tabloidului The Sun, despre relatia tensionata dintre ea si Julia Roberts.

Nancy a recunoscut ca s-a simtit de multe ori pusa sub presiunea de a arata bine deoarece atat sora ei, Julia Roberts, cat si fratele lor, Eric Roberts, erau celebri si apreciati la Hollywood atat pentru talentul lor actoricesc, cat si pentru felul in care arata.

"Cand cresti intr-o familie cu oameni exceptional de frumosi, te simti intimidat", a povestit Nancy, care ajunsese sa cantareasca 127 de kilograme.

Greutatea ei a devenit un subiect cu atat mai delicat cu cat Julia Roberts o tachina adeseori si ii spunea ca nu ar avea ce sa caute la Hollywood, unde grasii nu sunt priviti cu ochi buni.

Pentru ca se simtea foarte complexata din cauza greutatii sale, Nancy a hotarat sa slabeasca, asa ca a recurs la un bypass gastric, operatia de micsorare a stomacului. Tanara a reusit astfel sa slabeasca 50 de kilograme, cantarind in prezent 70.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni