• Emisiuni
  • MasterChef
  • Cea mai simpla proba le-a dat de furca mult concurentilor. Chefii si-au pus mainile in cap cand au vazut ce face doamna Elena

Cea mai simpla proba le-a dat de furca mult concurentilor. Chefii si-au pus mainile in cap cand au vazut ce face doamna Elena

Cea mai simpla proba le-a dat de furca mult concurentilor. Chefii si-au pus mainile in cap cand au vazut ce face doamna Elena

Probele sunt din ce in ce mai elaborate, mai pline de suspans, iar concurentii din ce in ce mai aprigi in lupta pentru titlul de MasterChef.

Editia de luni a debutat cu o proba pe cat de simpla si amuzanta, pe atat de dificila din punct de vedere fizic. Intrati in bucataria MasterChef, concurentii au fost intampinati de o cutie misterioasa sub care se ascundea un turn de cofraje cu oua.

Dupa ce Chef Adrian Hadean si Chef FOA le-au aratat cum se face, concurentii au fost provocati sa faca o spuma de albusuri, foarte bine inchegata astfel incat in momentul in care bolul este intors deasupra capului sa nu curga.

Nerabdatoare sa-i arate lui Chef FOA ca a terminat de batut albusurile, doamna Elena a scapat castronul peste cap si a fost nevoita sa reia proba. Concurenta a fost salvata de lipsa de indemanare la batut albusuri a lui Tavi, care nu a reusit sa obtina spuma, intrand automat la testul sub presiune.

Miza probei: castigatorul, Rasty, a avut un avantaj major - el a decis cine sunt concurentii alaturi de care isi va forma echipa pentru proba urmatoare.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni