• Emisiuni
  • MasterChef
  • EMOTII mai mari decat EL n-a avut nimeni. A tremurat tot timpul in fata juriului, desi venise cu o supa GENIALA: VIDEO

EMOTII mai mari decat EL n-a avut nimeni. A tremurat tot timpul in fata juriului, desi venise cu o supa GENIALA: VIDEO

<span style="color:#f00;">EMOTII mai mari decat EL n-a avut nimeni.</span> A tremurat tot timpul in fata juriului, desi venise cu o supa GENIALA: VIDEO

Show-ul MasterChef este disponibil INTEGRAL pe voyo.ro.

Sidia Sissoko are 45 de ani, e nascut dintr-o mama romanca si un tata guinez, din Africa de Vest. La baza este inginer, dar in prezent este “stay-at-home dad”.

Rodica, sotia mea, e dragostea vietii mele, am doi copii minunati. Sotia mea nu gateste, e placerea mea sa stau in bucatarie. Ador momentele cand vine toata lumea la masa!” a spus el.

A venit foarte emotionat la Masterchef si a tremurat aproape tot timpul: “Intalnirea cu juriul, e ca si cum ai escalada un munte sau ai face un sport extrem. Solicitant, Dumnezeule!”.

CLICK AICI sa vezi toata emisiunea pe Voyo.ro!

Facebook OFICIAL MasterChef

Preparatul pe care l-a adus in concurs -  o supa crema de cartofi, cu menta. “Asta am si eu in meniu la restaurant”, i-a spus Florin Dumitrescu.

In timp ce juriul ii gusta mancarea facuta de el, a tremurat si a transpirat tot, cu atat mai mult cu cat pe chipurile juratilor nu se putea citi ABSOLUT NIMIC.

Dumneavoastra vreti sa luati un sort cu cateva legume fierte si pasate?” l-a intrebat Catalin Scarlatescu.

Mie, personal, mi-ati facut o surpriza. Dar nu ma asteptam sa fie in halul asta. In halul asta de bun! Raspunsul meu e DA” l-a felicitat Sorin Bontea.

Catalin Scarlatescu a spus NU, Florin Dumitrescu i-a spus ca a facut o supa “geniala”. “Si acum ce facem?” l-a intrebat Florin pe concurent. “Pai, vin sa va pup?” a raspuns el, fericit ca merge mai departe, in hohotele de ras ale juratilor.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni