• Emisiuni
  • MasterChef
  • Faza la care au ras in hohote 2.500.000 de romani. Florin Dumitrescu a avut parte de un tratament monstruos la o emisiune TV

Faza la care au ras in hohote 2.500.000 de romani. Florin Dumitrescu a avut parte de un tratament monstruos la o emisiune TV

Faza la care au ras in hohote 2.500.000 de romani. Florin Dumitrescu a avut parte de un tratament monstruos la o emisiune TV

Juratii de la cel mai in voga show culinar al momentului, MasterChef, au fost inlocuiti, in cea mai recenta editie a "Serviciului Roman de Comedie".

In cadrul MonsterChef, juriul e format din cei trei agenti super gurmanzi: Veronica (Catalin Neamtu), Costel (Mihai Bobonete) si Mirabela (Gicu Andreescu). Membrii juriului au constatat cu surprindere ca aspira la un sort MonsterChef insusi chef Florin Dumitrescu.

Concurentul  a avut parte de un tratament monstruos: i s-a spart farfuria, i s-a aruncat gheridonul si i s-a spus sa nu mai calce la MonsterChef pana nu va invata sa gateasca ceafa de porc cu cartofi prajiti.



Cu toate acestea, chef Florin Dumitrescu a declarat amuzat: „M-am simtit foarte bine la SRC si am intrat repede in jocul lor. A fost interesant sa fiu actor pentru cateva ore. Au foarte mult umor si glume inspirate si chiar daca MonsterChef nu are nicio legatura cu gatitul, e o parodie care le va descreti cu siguranta fruntile celor de acasa”.

Miercuri seara, telespectatorii s-au adunat cu mic cu mare pentru a-l vedea pe Florin Dumitrescu in ipostaza de concurent la MonsterChef, dar si pentru a se distra copios alaturi cu agentii SRC, responsabili cu buna dispozitie la ProTv.

In minutul de aur al editiei, 20:57, aproape 2.500.000 de telespectatori de la nivelul intregii tari urmareau pe ProTv show-ul gazduit de Toni Grecu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni