• PRO TV
  • Acuzatii INCENDIARE la MasterChef: Andreea Moldovan, in 'tandreturi' cu unul dintre concurenti. Vezi VIDEO

Acuzatii INCENDIARE la MasterChef: Andreea Moldovan, in 'tandreturi' cu unul dintre concurenti. Vezi VIDEO

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Acuzatii INCENDIARE la MasterChef:</span> Andreea Moldovan, in 'tandreturi' cu unul dintre concurenti. <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vezi VIDEO</span>

In timpul emisiunii de marti, una dintre concurentele de la MasterChef a facut niste dezvaluiri incredibile. Stiai ca acum poti degusta mancarurile gatite de Chef Florin Dumitrescu? Participa AICI la concursul "Ia-ti diploma de MasterChef".

"Eu despre Andreea am aflat ca e maritata si are copil, ceea ce m-a surprins, pentru ca era in tandreturi maxime cu unul din concurenti!" a marturisit Flavia, despre care Andreea Moldovan nu are deloc o parere grozava: a spus in repetate randuri ca e foarte imprastiata si ca i se potriveste perfect expresia "gaina fara cap".

Cum sa gatesti 800 de portii de mancare cu doar jumatate de litru de ulei

"E o femeie foarte frumoasa, care stie asta si isi foloseste calitatile ca sa atinga unele scopuri. E normal sa-ti vinzi produsul, il vinzi cum poti", a mai comentat Flavia.


 

Andreea Moldovan are 26 de ani, locuieste in Bucuresti, este casatorita si are o fetita. Marturiseste ca primul contact cu arta culinara a fost in jurul varstei de 5 ani, cand ii pregatea tatalui sau prajiturele ”oribile”, dupa cum spune chiar ea. Cea mai mare ambitie a sa este sa reuseasca la ”Masterchef”.


Flavia Meterez este artist plastic si asistent universitar la catedra de Studiul Formei, Arhitectura. Face o multime de lucruri si e mereu in cautarea altora: instructor de fitness si aerobic, face scuba diving, calarie, schi, inot, parapanta, off road driving, jetski, rotile, patinaj, handbal, mers pe papainoage, jonglerii Diablo, trompeta si vioara, tango si speologie. In restul timpului gateste. Si spune ca gateste aproape zilnic pentru ca apreciaza mancarea proaspata si aratoasa.
 

Cele doua concurente nu s-au inteles prea grozav in timpul concursului si au avut unele divergente. Saptamana aceasta, Flavia Meterez a fost eliminata de la MasterChef, dupa ce a ghicit cele mai putine ingrediente la proba de degustare a ciorbei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni