• Emisiuni
  • MasterChef
  • Frumosi, nebuni si indragostiti: The Lady and The MasterChef. Detalii PICANTE despre povestea lor de dragoste

Frumosi, nebuni si indragostiti: The Lady and The MasterChef. Detalii PICANTE despre povestea lor de dragoste

Frumosi, nebuni si indragostiti: The Lady and The MasterChef. Detalii PICANTE despre povestea lor de dragoste

Florin Dumitrescu si Cristina s-au cunoscut in urma cu doi ani, intr-o zi torida de august. La vremea respectiva, amandoi erau singuri.

Treceam printr-o perioada foarte ciudata a vietii mele” povesteste juratul de la MasterChef in clipul de making of de pe onemagazine.ro.

Prima lor intalnire a avut loc in restaurantul unde lucra pe atunci Florin. Cristina Sima venise sa afle totul despre un nou fel de mancare, preparat de cel care avea sa-i devina iubit.

FINALA MasterChef e in intregime pe voyo.ro.  

Bineinteles  ca de la testat melcii lui Florin Dumitrescu, am cautat-o pe Facebook;  ei i-am spus “mi-ai aparut in lista de sugestii, WOW, ce coincidenta, exact in ziua in care ne-am cunoscut!” Da’ de unde, am cautat-o eu!” marturiseste cel mai tanar si mai popular jurat de la Masterchef.

Tinerii indragostiti au fost protagonistii unei sedinte foto pentru THE ONE in parc si intr-un restaurant. Zambareti, relaxati si foarte fericiti, cei doi s-au tachinat si s-au imbratisat tot timpul.

“De ce te-ai indragostit de mine?” o intreaba la un moment dat Florin Dumitrescu, ca la interviu, pe frumoasa lui iubita. “Sincer, nu stiu ce-a fost in capul meu!” raspunde ea in gluma. Replica lui Florin vine prompt si la fel de poznasa: “Vreau alta femeie, va rog frumos!”.
 

Spre finalul sedintei foto, Florin Dumitrescu e si mai pus pe glume: o imbratiseaza pe Cristina si, deloc din intamplare, isi pune mainile ceva mai sus de talia iubitei sale.

Iesi afara, azi nu primesti nimic” izbucneste Cristina in ras. “Dar pot sa primesc ce-am atins?” o tachineaza Florin Dumitrescu.





"Pentru unii el este un simplu bucatar, pentru altii este juratul sever, sexy si impulsiv de la Master Chef. Insa indiferent ca vine tarziu acasa mirosind a mancare, ca este perfectionist, ca are plete si e nebarbierit, ca este impulsiv si pasionat de ceea ce face, ca de multe ori ma enerveaza cu buna lui dispozitie - pentru mine el este Florin, iubitul meu, bucatar de meserie si artist din pasiune, este The ONE" - marturiseste Cristina.



Trebuie sa vezi filmuletul cu ei, din timpul sedintei foto: frumosi, ludici si foarte, foarte indragostiti! CLICK AICI pentru VIDEO :) 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni