• Emisiuni
  • MasterChef
  • VIDEO. Un Chef cu temperament: In loc de DA, Florin Dumitrescu i-a aruncat cu sortul in cap unui concurent

VIDEO. Un Chef cu temperament: In loc de DA, Florin Dumitrescu i-a aruncat cu sortul in cap unui concurent

<span style="color:#f00;">VIDEO. Un Chef cu temperament:</span> In loc de DA, Florin Dumitrescu i-a aruncat cu sortul in cap unui concurent

Show-ul e integral pe voyo.ro.

Gabriel Godeanu are 34 de ani si a lucrat 14 ani ca ospatar pe un vas de croaziera: “Dar visul meu dintotdeauna e sa devin bucatar! Asta e pasiunea mea”.

Sunt modest, dar preparatul cu care am venit are niste calitati... Deja vad sortul pe mine!” Concurentul le-a adus celor trei jurati un fazan flambe – reteta originala, la care insa mai avea de lucrat pana sa-l puna pe farfurie.

Juriul incerca sa afle in acelasi timp detalii despre preparat, dar Gabriel era mult prea emotionat ca sa fie si multi-tasking: “Ori ma lasati sa gatesc, ori vorbesc!”. Poate tot din cauza emotiilor, a repetat de mai multe ori “vreau sa-i dau foc”, la care Florin Dumitrescu a izbucnit in ras: “Tu chiar esti piroman, pe bune!”.

CLICK AICI sa vezi toata emisiunea pe Voyo.ro!

Facebook OFICIAL MasterChef

Catalin Scarlatescu  nu a fost prea impresionat de reteta lui, asa ca nu i-a dat Ok-ul sa mearga mai departe. “Ai riscat enorm”, i-a spus Sorin Bontea, dupa ce a gustat din fazan.  “Dar ce e viata fara risc?” a raspuns el. “Un castig” a completat juratul, care i-a dat un DA mare.

In acest moment, sortul lui depindea de  raspunsul lui Florin Dumitrescu.  “Ai fost atat de nebun incat sa combini sparanghel cu mar si fazan? Aia este usa, la revedere!” a spus juratul. Evident dezamagit, concurentul s-a supus si se indrepta spre iesire, cand s-a trezit cu sortul MasterChef in cap: a inceput sa rada, in culmea fericirii: “Va iubesc! Pe toti trei! De data asta am cazut de fazan!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni