• PRO TV
  • Gina Pistol, Jojo si Laura Cosoi indeplinesc fanteziile tuturor barbatilor. Cum s-au fotografiat cele trei

Gina Pistol, Jojo si Laura Cosoi indeplinesc fanteziile tuturor barbatilor. Cum s-au fotografiat cele trei

Gina Pistol, Jojo si Laura Cosoi indeplinesc fanteziile tuturor barbatilor. Cum s-au fotografiat cele trei

Povestea visurilor îndeplinite în pasi de dans continua diseara la ProTV cu lyrical, street dance, salsa, merengue si mambo. Perechile ramase în concurs lupta cu tarie pentru marele premiu de 60.000 de euro si pentru trofeul Dansez pentru tine, iar telespectatorii vor decide, prin votul lor, daca cei care parasesc maine seara ringul visurilor vor fi Ilinca Vandici si Razvan Marton sau Ruby si Alexandru Ciobanu. 

Gina Pistol, Jojo si Laura Cosoi danseaza pentru un caz umanitar emotionant. “Dansez pentru tine e locul unde ma intalnesc cu oameni dragi, de care m-am atasat foarte mult in urma cu doi ani. Totul e magic acolo si ma bucur de fiecare moment pe care il petrec alaturi de acei oameni minunati. Sa dansez pentru a-i sustine pe cei care au nevoie de ajutor va fi mereu un privilegiu pentru mine. Vreau sa ajut. Vreau sa sustin. Vreau sa dansez”, a declarat Jojo. 

“De fiecare data revenirea pe ringul de dans reprezinta o emotie, cu atat mai intensa cand este vorba despre un caz umanitar. Fiecare poveste in parte ma intristeaza, dar bucuria de a dansa pentru cineva care are intr-adevar nevoie e coplesitoare”, a dezvaluit Laura Cosoi.

“Dansez pentru tine implineste de ani de zile visurile celor care accepta provocarea in pasi de dans. E o bucurie imensa pentru mine ca pot sa aduc un zambet in viata cuiva, cu atat mai mult cu cat asta se intampla dansand”, a marturisit Gina Pistol.

Diseara, de la 20.30, la ProTV, Ilinca Vandici si Razvan Marton intra pentru prima oara la duel, impotriva lui Ruby si Alexandru Ciobanu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni