• Emisiuni
  • MasterChef
  • Gustul preselectiilor MasterChef a atras pasionatii de gatit in acest weekend in Iasi! Caravana ajunge pe 9 iulie in Cluj!

Gustul preselectiilor MasterChef a atras pasionatii de gatit in acest weekend in Iasi! Caravana ajunge pe 9 iulie in Cluj!

Gustul preselectiilor MasterChef a atras pasionatii de gatit in acest weekend in Iasi! Caravana ajunge pe 9 iulie in Cluj!

Sambata, pasionatii de gatit din zona Moldovei si-au dat intalnire in Iasi. Aici, aspirantii pentru un loc in bucataria MasterChef au venit cu preparate care au impresionat prin plating, gust, dar mai ales prin creativitate!

Concurentii au venit cu main course-uri rafinate, opere culinare realizate cu respect pentru ingrediente. De la preselectiile din Iasi nu au lipsit preparatele dulci, care au impresionat prin ingrediente variate precum petale de flori, siropuri de trandafir sau pere confiate. 

„Experienta MasterChef este un cumul de emotii traite intr-o perioada scurta de timp. Ocazia de a lucra cu o echipa de profesionisti mi-a trezit emotii pe care nu le-am trait niciodata. Numai participand la acest show culinar veti avea parte de sentimente unice!”, a declarat Ramon Chiriceanu, fost concurent MasterChef prezent la Iasi.

Caravana MasterChef ajunge la Cluj, pe 9 iulie! Sambata, de la 09:00 dimineata, toti cei pasionati de gatit sunt asteptati la hotel Golden Tulip Ana Dome cu un preparat care le poate asigura un loc in competitia MasterChef!

Dupa Cluj, vine randul Banatului! Pentru cei din Timisoara si imprejurimi, caravana MasterChef se opreste la Hotel Continental, pe data de 16 iulie. Pretendentii la un loc in cel mai urmarit cooking show din Romania vor avea sansa unica de a-si modifica parcursul culinar: de la hobby, la desavarsire si excelenta gastronomica.

Caravana se va opri in Bucuresti, pe 30 si 31 iulie, la Hotel Ibis Gara de Nord, unde toti cei pentru care bucataria reprezinta pasiune, un stil de viata sau pur si simplu o necesitate, vor avea sansa de a-si prezenta preparatele si a demonstra ca merita un sort MasterChef!

Inscrierile pentru preselectii continua pe pe site-ul masterchef.protv.ro.  

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni