• Emisiuni
  • MasterChef
  • In fiecare luni, Chef Foa "lasa" cutitele pentru espressor-ul de cafea!

In fiecare luni, Chef Foa "lasa" cutitele pentru espressor-ul de cafea!

In fiecare luni, Chef Foa "lasa" cutitele pentru espressor-ul de cafea!

Cafeaua de dimineata nu mai este de mult un obicei banal, este un deliciu pentru cunoscatori! Si ce zi este mai buna ca luni pentru a incerca un blend special, compus din boabe de cafea din Ethiopia, Columbia si Brazilia. Chef Foa „renunta” la bucatarie si va impartasi cu cei pasionati povestile despre cafea! In fiecare zi de luni, intre 09:00 si 10:00, Chef FOA ii asteapta pe toti cei indragostiti de licoarea neagra la restaurantul Stradale, pentru o ceasca de cafea preparata chiar de el!

„M-am gandit sa incep si sa inchei saptamana de lucru impreuna cu clientii nostri. Implinim, in curand, un an de Stradale, iar aceste momente au fost create pentru a le multumi celor care ne viziteaza aproape zi de zi”, a mentionat Chef Foa. 

Toti ce pasionati de cafea si amatori de grill se vor putea bucura de evenimentele lui Chef Foa, care au loc la Stradale, in prima bucatarie urbana care aduce conceptul de “street food” intr-o locatie hip din nordul orasului. “Coffee Monday” si “FRYday by the Grill” sunt motivele pentru o pauza binemeritata in fiecare luni si vineri. 

Procesul de prajire a cafelei este si el unul deosebit, echilibrul de arome fiind extrem de fin, pentru a obtine un mix perfect, nici amar, nici acid. "Traseul cafelei este esential pentru rezultatul final pe care il vedeti in ceasca, un barista adevarat stie la ce temperatura trebuie realizata cafeaua si cand trebuie adaugat laptele", spune Chef Foa. 

Vinerea la pranz, Chef Foa va vorbi cu cei prezenti despre preparatele la gratar si tehnici de gatire, la “FRYday by the Grill”. Clientii Stradale sunt primii din Romania care se bucura de preparatele speciale create in Robata Grill si Tandoor Oven. Robata este un gratar japonez pe carbuni, unde se aseaza bucatile de carne, marinate in prealabil cu cimbru, coriandru, oregano, busuioc si ulei de masline. Tandoor este cuptorul indian din bucataria Stradale, realizat din lut, in care se fac zilnic sute de naan-uri, painea crocanta ce are in compozitie iaurt si ulei de masline.  

Restaurantul este deschis in fiecare zi, de luni pana vineri, intre 8:30 si 17:00, fiind locatia ideala pentru mesele din timpul zilei. Pentru cele doua evenimente, Chef Foa va fi prezent la Stradale in fiecare luni, de la 09:00 la 10:00 (Coffee Monday), si in fiecare vineri, de la 13:00 la 14:00 (FRYday by the Grill).

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni