• Emisiuni
  • MasterChef
  • Intalnire de gradul 0 cu excelenta. Cheful care si-a dat DEMISIA de la Camp David pentru ca Bill Clinton i-a cerut hamburger. VIDEO

Intalnire de gradul 0 cu excelenta. Cheful care si-a dat DEMISIA de la Camp David pentru ca Bill Clinton i-a cerut hamburger. VIDEO

Intalnire de gradul 0 cu excelenta. Cheful care si-a dat DEMISIA de la Camp David pentru ca <span style="color:#f00;">Bill Clinton i-a cerut hamburger. VIDEO</span>

Show-ul este integral pe Voyo.ro.  Stiai ca acum poti degusta mancarurile gatite de Chef Florin Dumitrescu? Participa AICI la concursul "Ia-ti diploma de MasterChef".

A facut show-uri culinare pentru Bill Clinton, Margaret Thatcher, regele Hussein al Iordaniei, Juan Carlos al Spaniei, printul de Liechtenstein: doamnelor si domnilor, Chef Joseph Hadad.

A venit la Masterchef ca sa arate ce inseamna excelenta in bucatarie. Si, ca sa ii faca pe concurenti sa inteleaga mai bine ce inseamna verticalitate, Chef Hadad le-a marturisit ca si-a dat demisia de la Camp David in momentul cand Bill Clinton i-a cerut sa-i prepare un hamburger.

Show-ul este integral pe Voyo.ro

"Este o legenda vie. Este ca si cand as fi mers sa-l vad pe Mozart live", a caracterizat Andreea intalnirea.

"Acesti oameni sunt niste semizei, pentru mine", a completat Izaura. "Fiecare picatura de ulei facea diferenta intre a fi ceva incredibil si a fi ceva mediocru", a continuat ea.

Un alt invitat de marca: Tudor Constantinescu, maestru chocolatier. Cei doi au oferit un exemplu de main course si de desert, la testul sub presiune.



Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni