• Emisiuni
  • MasterChef
  • Iti venea sa mananci cu ochii PIERSICILE facute de ea! MOTIVUL pentru care un jurat a trimis-o sa gateasca altceva: VIDEO

Iti venea sa mananci cu ochii PIERSICILE facute de ea! MOTIVUL pentru care un jurat a trimis-o sa gateasca altceva: VIDEO

<span style="color:#f00;">Iti venea sa mananci cu ochii PIERSICILE facute de ea!</span> MOTIVUL pentru care un jurat a trimis-o sa gateasca altceva: VIDEO

Show-ul MasterChef este disponibil INTEGRAL pe voyo.ro.

Diana Cazacu, o moldoveanca de 40 ani care locuieste in Bucuresti, l-a cucerit pe Florin Dumitrescu de la Masterchef cu un preparat de exceptie: niste piersici care aratau ca tocmai culese din copac.

Este casatorita si are patru copii minunati: “Gatesc foarte mult in fiecare zi. Imi doresc mai mult titlul de MasterChef decat banii. Vreau sa vad cum gatesc ceilalti, imi place sa ma iau la intrecere.  Nu mi-ar veni a crede daca cineva ar prepara mai rapid si mai gustos decat mine”, a spus concurenta.

E o piersica preparata de mine la cuptor, umpluta cu crema de unt si lamaie, unsa cu sfecla rosie si galbenus de oua. E reteta mea personala, nu face nimeni asa ceva in toata lumea”.

E mai tare ca Dumnezeu” a apreciat Florin Dumitrescu. “Daca as putea sa inghit una fara sa mestec, ar fi genial!

Tanarul jurat a fost foarte entuziasmat la descoperirea acestei prajituri atat de aspectuoase, dar colegul sau, Catalin Scarlatescu, parea de-a dreptul oripilat de faptul ca Diana a uns piersicile cu galbenus crud, asa ca a trimis-o sa gateasca altceva. “Eu sunt bucatar, nu sunt tenor, nu vreau sa gust ou crud. Am venit la MasterChef sa mananc oua crude?!?...

Florin Dumitrescu a mers la ea si a pupat-o pe obraz, in semn de apreciere pentru priceperea ei si ca s-o incurajeze: “Haideti, ca eu chiar vreau sa va vad mai departe”. 
 

CLICK AICI sa vezi toata emisiunea pe Voyo.ro!

Facebook OFICIAL MasterChef

Al doilea fel cu care s-a prezentat Diana in fata juratilor MasterChef – clatite cu somon marinat, bulete cu cascaval si sos de lamaie. Catalin Scarlatescu n-a fost impresionat nici de asta, asa ca raspunsul lui a fost tot NU: “Clatita e un lucru de neinteles pentru mine: e un aluat nici fiert, nici prajit , nici copt”. 

Cu un DA si un NU, sortul Dianei depindea de Sorin Bontea: “Mai aveti inca o ora sa gatiti altceva”, a glumit el, dupa care i-a intins sortul de Masterchef si a felicitat-o pentru piersici.

Diana Cazacu merge mai departe cu doi de DA.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni