• Emisiuni
  • MasterChef
  • EL e cel mai popular jurat de la MasterChef, EA, o blonda superba. Detalii INEDITE despre povestea lor de dragoste

EL e cel mai popular jurat de la MasterChef, EA, o blonda superba. Detalii INEDITE despre povestea lor de dragoste

EL e cel mai popular jurat de la MasterChef, EA, o blonda superba. <span style="color:#f00;">Detalii INEDITE</span> despre povestea lor de dragoste

Cristina Sima prezinta, in exclusivitate pentru The ONE, portretul efervescentului Florin Dumitrescu, cel mai important om din viata ei si cel mai popular dintre juratii de la MasterChef.

A inceput prin a povesti cum a reactionat cand Florin Dumitrescu a creat un desert special pentru ea, Pomme du Sima:
 

"Ce poate spune o femeie cand iubitul ei o asteapta cu un desert care ii poarta numele? Cu siguranta nu: „Ai pus piper?”. Exact asta am intrebat eu, usor stangace, facand ochii mari in timp ce imi lasam geanta sa alunece pe jos, spargand linistea cu multitudinea de obiecte inutile, nelipsite din geanta unei femei, si distrugand astfel romantismul momentului, accentuat de muzica de viori de pe fundal.


Eram emotionata si nu stiam ce sa fac mai intai. Sa il sarut apasat, sa iau farfuria intinsa spre mine, sa imi ridic geanta de pe jos, ca apoi sa o arunc din nou pentru ca nu puteam sa mananc cu ea in brate… Am facut ceea ce ar fi facut orice femeie in aceasta situatie. Am incercat sa le fac pe toate.


In acelasi timp, evident. I-am sarit in brate, cu geanta cu tot si am uitat cu desavarsire de desertul pe care il tinea in mana. A incercat din rasputeri sa nu scape farfuria in timp ce facea fata avalansei de saruturi si, prin gesturi demne de un acrobat, a salvat desertul. Asa a inceput povestea mea de dragoste cu mancarea
" scrie Cristina Sima pentru The ONE.



Tanara marturiseste ca a fost o adevarata provocare sa scrie un articol despre Florin Dumitrescu, jurat la Masterchef si iubitul ei - " o data pentru ca tinem amandoi foarte mult la intimitatea noastra, a doua oara pentru ca nu am scris niciodata un articol despre cineva atat de apropiat mie. M-am hotarat sa va dau din casa putin, fara sa va las sa intrati prea mult in intimitatea noastra, ca sa intelegeti cam ce inseamna viata mea alaturi de el".
 

Citeste continuarea acestui articol in numarul din iunie 2012 al revistei The ONE!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni