• Emisiuni
  • MasterChef
  • Jeremy, concurentul Masterchef cu zâmbet perfect: “Mi s-a părut super să impresionez fetele cu ce gătesc”!   

Jeremy, concurentul Masterchef cu zâmbet perfect: “Mi s-a părut super să impresionez fetele cu ce gătesc”!   

Jeremy, concurentul Masterchef cu zâmbet perfect: “Mi s-a părut super să impresionez fetele cu ce gătesc”!   

E tânăr, arată bine, foarte bine chiar, are o poveste interesantă de viață și...stă mult în bucătărie. În această seară, de la 22.30, a Masterchef, un medic stomatolog cucerește jurații cu rețeta, dar și atitudinea sa. 

Cel mai mult îi place să gătească pentru o fată frumoasă, dar a fost foarte fericit să le pregătească ceva special și juraților. Jeremy s-a născut în Paris, dar, la 9 ani, s-a mutat în Israel, alături de părinți și frații săi. În țara din Orientul Mijlociu, tânărul a făcut armata timp de trei ani și trei luni. Apoi, în 2012, a venit în București, ca să fie aproape de tatăl lui, CEO la o importantă companie de fashion. 
 
Ca student în ultimul an la medicină dentară, bărbatul de 29 de ani are un zâmbet de milioane și are, aproape constant, o energie pozitivă.



Gătește de patru ani și a învățat să facă asta aproape singur, ajutat doar de filmulețe de pe Youtube. Prima dată a intrat în bucătărie de nevoie, pentru că nu era foarte încântat de mâncarea românească, iar mai apoi a vrut să impresioneze fetele. Zâmbind (perfect), chiar recunoaște asta!

Pentru că merge la sală în timpul săptămânii, Jeremy își gătește mâncare specifică antrenamentelor. Când vine vorba de vreo iubită, însă, schimbă foaia. Și meniul!

Ca informație picantă despre bărbatul care sigur își va găsi multe fane: este dependent de adrenalină. Mai mult, este instructor de kitesurfing și face sală intens. 
 
Dacă ar fi să câștige MasterChef, este decis să își deschidă o clinică dentară de lux prin intermediul căreia să ofere tratament dentar gratuit celor care nu își permit.
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“I’m lost in Istanbul”

O postare distribuită de jeremy Besadoux (@jeremy_besadoux) pe


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Come after me , I know da way ????

O postare distribuită de jeremy Besadoux (@jeremy_besadoux) pe


Pe Jeremy îl puteți urmări în seara aceasta, la PRO TV, de la ora 22:30. Așa cum spune unul dintre jurați, Joseph Hadad, "cine nu o să vadă Masterchef 2019, o să piardă multe."



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni