Joi seară, MasterChef i-a cucerit pe români și a fost lider de audiență!

13 Septembrie 2019, 13:47


	Joi seară, MasterChef i-a cucerit pe români și a fost lider de audiență!
Autor: Mihai Burlacu

În ediția de joi seară, cei trei jurați au fost impresionați de preparatele concurenților și au oferit încă 6 șorțuri MasterChef. Printre concurenții care s-au remarcat joi seară s-a numărat și Daniela Cășuneanu, cea care i-a impresionat pe jurați cu desert de top: mouse de ciocolată albă cu mango și infuzie de busuioc pe blat de nuci coapte. Ediția MasterChef de aseară a fost lider de audiență.

Unul dintre momentele de neuitat a fost cel în care Oliver, cântăreț de muzică hip-hop a fost provocat de Cosmin Tudoran să termine farfuria interpretând câteva versuri. Chef Joseph Hadad a fost extrem de curios să învețe, așa că i s-a alăturat lui Oliver și a repetat câteva dintre versurile și gesturile acestuia. ”Deci, pleci de aici influencer și rapper”, a concluzionat Chef Silviu Chelaru.

MasterChef a condus topul audiențelor pe toate categoriile de public: comercial, urban și național. Pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 – 49 de ani din mediul urban, PRO TV a condus topul cu 5.1 puncte de rating și 21.6% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat 2.8 puncte de rating și 11.8% share.

Săptămâna viitoare, de la 22:30, la MasterChef va continua seria audițiilor pentru cei veniți să obțină șorțul mult visat, iar jurații MasterChef vor fi din nou cuceriți de preparate, de plating-ul lor, dar și de noi povești de viață ale concurenților. Doar 18 dintre cei mai buni vor trece mai departe și vor lupta pentru titlul de MasterChef Romania 2019, dar și pentru marele premiu în valoare de 50.000 euro.

MasterChef - Gătește fără egal!

FULLSCREEN
Joi seară, MasterChef i-a cucerit pe români și a fost lider de audiență!
  • /

Relationate