• Emisiuni
  • MasterChef
  • Joi seara, publicul a urmărit ultimele probe eliminatorii și MasterChef a fost lider de audiență

Joi seara, publicul a urmărit ultimele probe eliminatorii și MasterChef a fost lider de audiență

Joi seara, publicul a urmărit ultimele probe eliminatorii și MasterChef a fost lider de audiență

Aseară a fost ultima șansă pentru concurenții rămași în concurs să obțină un loc în Top 18 și accesul în bucătăria MasterChef. Unii concurenți au fost încântați  de ingredientele pregătite de cei trei jurați, alții au fost depășiți de situație, iar unii dintre ei le-au prezentat farfurii... goale! Dar un lucru e clar: Top 18 este acum complet, iar concurenții sunt pregătiți să intre în bucătăria MasterChef!

Printre cei care au completat Top 18 se află Alina Gologan, căreia Cosmin Tudoran i-a dat vestea că va fi nevoită să-și amâne următoarele vlog-uri pentru a avea timp de gătit, Ionuț Marieș, care a pregătit un preparat excepțional și i-a convins pe jurați că este unul dintre cei mai buni concurenți ai sezonului, dar și Raluca Podea, care a fost susținută constant de David, fiul ei, și care a impresionat încă o dată cu preparatul ei extrem de gustos. 

MasterChef a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 5.0 puncte de rating și 20.1% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.0 puncte de rating și 12.1% share.

De săptămâna viitoare, concurenții vor intra în bucătăria MasterChef, iar provocările vor deveni tot mai mari și mai încărcate de emoție. Cine va rezista probelor și se va îndrepta pas cu pas către marele premiu aflăm de luni până joi de la 22:30 la PRO TV. 

MasterChef - Gătește fără egal!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni