• Emisiuni
  • MasterChef
  • Ramon are concurenta serioasa! Juratii au ras cu lacrimi. Concurentul de la "MasterChef" care le-a oferit tuturor o portie copioasa de "caterinca"

Ramon are concurenta serioasa! Juratii au ras cu lacrimi. Concurentul de la "MasterChef" care le-a oferit tuturor o portie copioasa de "caterinca"

Ramon are concurenta serioasa! Juratii au ras cu lacrimi. Concurentul de la "MasterChef" care le-a oferit tuturor o portie copioasa de "caterinca"

Marian Petrescu, in varsta de 32 de ani, administrator, a venit la "MasterChef" cu multa "caterinca" si cu un preparat nu chiar ca la carte, dar avea pregatita o mare surpriza in meniu.

Concurentul a povestit cu lux de amanunte cum i-a gatit sotiei peste crud in timpul sarcinii sau cum a spalat WC-uri si vase in Italia, spre amuzamentul celor trei jurati.

Insa la momentul adevarului, la prezentarea preparatului, a trecut prin ceva emotii, pentru ca pestele sau nu era tocmai corect pregatit.

A demonstrat ca stie, totusi, sa gateasca, asa ca farfuria lui a fost printre castigatoare.

"Vezi ca nu e tartar. Tartarul este mult mai fin, dar e gustos in draci", i-a spus Chef Florin Dumitrescu, iar Marian a plecat cu un sort la gat, urmand ca saptamana viitoare sa aiba parte de noi probe puse la cale de jurati.



Vezi a patra editie de "MasterChef" in intregime pe Voyo.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni