• PRO TV
  • Jurații, cu ochii în lacrimi la Masterchef: ”Părinții m-au abandonat pentru că eram urâțică”

Jurații, cu ochii în lacrimi la Masterchef: ”Părinții m-au abandonat pentru că eram urâțică”

Jurații, cu ochii în lacrimi la Masterchef: ”Părinții m-au abandonat pentru că eram urâțică”

Diana Ungureanu a fost protagonista celui mai emoționant moment al celei de-a doua ediții a emisiunii Masterchef.

La audițiile pentru șorțul Masterchef, a venit Diana Ungureanu (24 de ani), originară din Drobeta-Turnu Severin, dar care, la ora actuală, locuiește în Austria.

Aceasta s-a prezentat în fața juraților cu o rețetă vegetariană - găluște cu spanac, pe care a potențat-o cu sos de parmezan, dar la fel de mult i-a impresionat pe cei trei cu povestea ei de viață. 

Diana a mărturisit că și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie datorită bunicii sale, care a crescut-o. Concurenta l-a impresionat până la lacrimi pe Silviu Chelaru când a povestit cum a fost abandonată de părinți la doar două săptămâni de viață. Diana are o soră geamănă, cu care nu seamănă deloc.


 

”Părinții au vrut să mă dea de suflet, că eram urâțică, și bunica m-a luat și m-a crescut de când aveam două săptămâni. Părinții mei locuiesc lângă mine, dar nu mă ajută, nu mă sprijină”.

Diana Ungureanu spune că a venit la Masterchef pentru a le demonstra părinților că ”și eu pot ceva, deși nu au încredere în mine”. Joseph Hadad, Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran au fost extrem de impresionați de povestea concurentei, mai ales că unii dintre aceștia s-au regăsit în drama ei. 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni