• Emisiuni
  • MasterChef
  •  Juratul "MasterChef", Adrian Hadean se antreneaza in timpul liber pentru maraton

 Juratul "MasterChef", Adrian Hadean se antreneaza in timpul liber pentru maraton

 Juratul "MasterChef", Adrian Hadean se antreneaza in timpul liber pentru maraton

Adrian Hadean, juratul de la MasterChef si-a stabilit un obiectiv ambitios si deloc usor de realizat, acela de a alerga la cel putin un marton in urmatorii doi ani. Dar cum acest lucru necesita o pregatire fizica intensa si de lunga durata, iar deliciile culinare printre care se afla mereu pot constitui o ispita, Adrian si-a impus un stil de viata echilibrat, care sa il ajute in indeplinirea dorintei sale mai vechi.

In urma cu ceva vreme, adrian si-a asumat propria lupta cu greutatea pe care a ales sa o castige, iar acum sportul si bucataria merg mana in mana, intr-o completare perfecta. Cu o preocupare vadita pentru sport, adrian alearga 5 km aproape zilnic, uneori ajungand chiar si la 20 – 30 km intr-o singura zi.

„In trecut m-am confruntat cu o problema de greutate, motiv pentru care am inceput sa urmez un program ambitios nu doar de slabit, ci si de asumare a unui stil de viata sanatos. In felul asta mi-am redobandit greutatea dorita, dar si tonusul, iar acum ma antrenez pentru a lua parte la cel putin un maraton in perioada urmatoare. Nu mi-am propus sa-l castig, ci doar sa particip si sa alerg toata distanta”, ne marturiseste juratul "MasterChef".

Prima sa experienta in competitiile de alergat a avut loc in 2012. atunci adrian primea una dintre cele mai importante vesti: „Hadean, pleci in Londra sa porti torta olimpica, 300 de metri!”. asa a luat parte la cea mai importanta alergare din viata sa, cand a purtat torta olimpica la Ramsgate, in comitatul Kent. Desi antrenamentele din acea perioada au fost poate mai asidue ca niciodata, Adrian a reusit performanta personala, la acel moment, de a alerga 10.000 de metri in 60 de minute la 1.000 metri altitudine, in urcare: „A fost probabil cea mai importanta alergare pentru mine dupa alergatul cu nevasta-n brate spre maternitate”, declara el emotionat.

Insa activitatile sale sportive nu s-au oprit aici. In 2013, cu doar zece zile inainte de startul Maratonului International de la Cluj, Adrian Hadean a luat decizia de a se inscrie la proba de semimaraton (21,9 km) si de a alerga pentru o cauza nobila intr-o campanie de strangere de fonduri pentru copiii distrofici de la spitalul de Pediatrie din Cluj. Cele 2 ore si 15 minute alergate au constituit atat o performanta, cat si o bucurie de a ajuta persoanele incercate de viata.

Astazi, ori de cate ori timpul i-o permite, Adrian alearga zilnic cel putin 5 km in mai putin de 30 de minute, pregatindu-se pentru a pasi la startul unui maraton.

Adrian Hadean face parte din juriul "MasterChef" si il vom putea urmari din septembrie, alaturi de Chef Patrizia Paglieri si Chef FOa in cel mai spectaculos show culinar din Romania, numai la PRO TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni