• PRO TV
  • Laura Cosoi face o declaratie surprinzatoare: "Reintalnirea asta m-a emotionat pana la lacrimi". Pe cine a revazut vedeta

Laura Cosoi face o declaratie surprinzatoare: "Reintalnirea asta m-a emotionat pana la lacrimi". Pe cine a revazut vedeta

Laura Cosoi face o declaratie surprinzatoare: "Reintalnirea asta m-a emotionat pana la lacrimi". Pe cine a revazut vedeta

Laura Cosoi si-a petrecut sarbatorile alaturi de familia sa si a revazut multe locuri in care obisnuia sa mearga in copilarie. Frumoasa blondina a publicat pe blogul sau personal un text emotionant despre reintoarcerea sa in orasele copilariei sale.

"Dupa cateva zile splendide petrecute la Iasi, in sanul familiei, in drum spre Tg Mures mi-am dorit sa fac un scurt ocol pe la Vatra Dornei. Acest oras micut plasat in frumoasa Bucovina, m-a intampinat cu zapada dar si cu mirosul lui specific de lemn ars. Oriunde simteam mirosul lemnului ars, ma gandeam la locul acesta. Fiind in depresiune, Vatra Dornei isi pastreaza fumul pe acoperisul caselor si ma bucura pe mine cu el", si-a inceput Laura Cosoi postarea pe blog.

 

 

"Dupa mai bine de 10 ani, cu nod in gat si lacrimi in ochi incercam sa leg imaginile care m-au urmarit in  toti acesti ani. Am descoperit acelasi orasel cochet, cu acelasi parc in care tata m-a invatat sa bat doua nuci ca sa vina veverita “Mariana”, cu aceeasi casuta batraneasca care mi-a “umplut” copilaria cu fericire si lumina.

 

 

Vatra Dornei si-a pastrat farmecul autentic, poate doar distantele par mai mici si mi se pare normal, ca doar am crescut! :) Intotdeauna ma vor lega de Dorna amintirile cele mai placute, cele ale copilariei, cele in care eram cu adevarat libera!", a mai adaugat actrita.

 

Frumoasa actrita le-a aratat fanilor sai si cateva imagini din copilarie, precum si unele recente,  iar cititorii blogului sau au ramas impresionati de povestile Laurei: "Frumoase amintiri, Laura. Ti-am simtit sensibilitatea, nostalgia in fiecare cuvant pe care l-ai asternut in articol. Felicitari!", "Chiar m-ai impresionat cu descrierea pe care ai facut-o ,Laura! Abia astept sa vizitez zona!", "Vacantele la bunici vor avea intotdeauna acel parfum aparte!"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni