Laura Cosoi isi va invita prietenii intr-o camera obscura

04 Martie 2014, 12:06


	Laura Cosoi isi va invita prietenii intr-o camera obscura

Laura Cosoi a pregatit un test condimentat pentru prietenii care vor veni miercuri seara la lansarea primei sale carti de bucate, "Ramai la masa?"

Fosta concurenta a emisiunii "MasterChef - Proba celebritatii", de la ProTV, isi va supune invitatii la o proba de atentie, menita sa dea mancarii si ingredientelor cu care se fac preparatele culinare rolul principal in eveniment.

Cei mai curajosi si mai aventurosi dintre prietenii Laurei vor fi poftiti intr-o camera obsura unde vor gusta diverse preparate din cartea proaspat lansata.

Provocarea va fi sa ghiceasca ingredientele folosite de Laura la realizarea retetelor fara sa vada, doar gustand. "Cred ca va fi interesant jocul, pentru ca pe intuneric vom putea acorda atentie tuturor gusturilor din mancare. Vom da rolul principal nu bucatarului, ci ingredientelor", povesteste cu entuziasm Laura.

Prinde gustul competitiei! "MasterChef" - un nou sezon, din 18 martie la ProTV

Laura isi doreste ca evenimentul de lansare a primei sale carti de bucate sa fie pe sufletul ei, asa ca in surdina, vor susura acorduri de jazz, cei prezenti se vor bucura de un recital de pian si de preparatele gatite cu suflet de Laura pentru prietenii si familia ei. Asa ca, cine ar putea refuza invitatia apetisanta a Laurei: "Ramai la masa?"

FULLSCREEN
Laura Cosoi isi va invita prietenii intr-o camera obscura
  • /

 

 

Relationate

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies