• Emisiuni
  • MasterChef
  • Magda a parasit competitia “MasterChef”, iar Sissoko este seful de echipa pentru proba de saptamana urmatoare

Magda a parasit competitia “MasterChef”, iar Sissoko este seful de echipa pentru proba de saptamana urmatoare

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Magda a parasit competitia “MasterChef”, </span>iar Sissoko este seful de echipa pentru proba de saptamana urmatoare

Editia “MasterChef” de saptamana aceasta a adus o noua eliminare: in urma testului de ghicire a condimentelor si ierburilor aromatice Magda a fost cea care a pierdut sortul “MasterChef” si a parasit competitia de la Pro Tv. O seara plina de emotie si probe noi, neasteptate, i-a atras in fata micilor ecrane pe cei mai multi romani, astfel ca show-ul de la Pro Tv a fost din nou lider detasat de audienta, cu un varf de 18 puncte de rating si 36,5 % cota de piata, atins la 22.08 pe publicul comercial.

“MasterChef” a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, in intervalul sau de difuzare (20.25-22.30). 13,2 puncte de rating si 29,6 % cota de piata a obtinut Pro Tv in medie, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, clasandu-se astfel pe primul loc si fiind urmat de Antena 1 cu cifre de aproape trei ori mai mici, respectiv 4,9 puncte de rating si 11,1 % cota de piata. Pro Tv a condus topul audientelor si pe publicul din mediul urban cu o audienta medie de 10,9 puncte de rating si 22 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 se clasa abia pe locul al treilea, dupa Kanal D, cu 4,9 puncte de rating si 9,8 procente din cota de piata. Si la nivelul intregii tari, Pro Tv a fost lider cu o medie de 9,6 puncte de rating si 19,7 % cota de piata, Antena 1 clasandu-se si de data aceasta pe locul al treilea cu o medie de 5,3 puncte de rating si 10,8 % cota de piata.

Prima proba a serii la “MasterChef” a fost Cutia Misterelor, la care concurentii au fost surprinsi sa afle ca, printre alte ingrediente precum vin sau ciocolata, trebuie sa gateasca coquelet: o carne cu care multi dintre ei nu erau familiari, pe care unii nu o mai gatisera niciodata. Pusi in fata unui astfel de test, concurentii au lucrat contra cronometru si sub presiunea unui ingredient necunoscut, insa si cu dorul de cei dragi in suflet. Castigatorul celor 3 cele mai frumoase farfurii au fost Bogdan Alexandrescu, Sidia Sissoko, cel a carui mancare a fost descrisa de Chef Sorin drept “o minunatie”, si Mimi Nicolae, in timp ce cele mai urate farfurii au fost desemnate cele ale Andreei Moldovan, Magdei Nicolae si a lui Alexandru Petricean, poreclit de toti D’Artagnan. In urma degustarilor, cei trei jurati au decis: castigatorul probei este Bogdan Alexandrescu, cel care obtine avantajul alegerii temei urmatoarei probe – mancare romaneasca.

La etapa bucatelor romanesti, Bogdan a avut de ales intre preparate specifice Ardealului, Moldovei si Munteniei, iar decizia sa a fost prima varianta: mancare ardeleneasca. “Emotiile sunt foarte mari, cand intri in camara parca nu gasesti nimic”, a marturisit Mimi atunci cand a auzit decizia lui Bogdan, in vreme ce D’Artagnan a recunoscut ca “a trebuit sa stau vreo 10 minute sa ma adun”. Din pacate, proba s-a dovedit o dezamagire pentru cei trei Chefi pentru ca cei aflati in competitie nu au dat dovada de inspiratie sau originalitate, multi dintre ei au gatit preparate cu mamaliga sau, mai rau, feluri de mancare fade, pe care juratii le-au catalogat drept “de spital”. In urma acestei probe de inventivitate au reusit insa sa se salveze Bogdan Alexandrescu, detinatorul avantajului, Alexandru Petricean, Mimi Nicolae, Petru Buiuca, Dorin Mandache si Sidia Sissoko, cel care primeste si vestea buna ca va fi sef de echipa pentru proba in deplasare de saptamana viitoare, cand vor avea de gatit la cantina saracilor.

“Imi batea inima in mine de cred ca se auzea si in lavaliera. Cand s-a nascut ultimul copil am mai avut asa emotii”, a recunoscut Sissoko. Ceilalti concurenti au intrat in urmatoarea proba eliminatorie: testul la care au avut de degustat si ghicit un numar mare de condimente si ierburi aromatice. Aparent usor de ghicit, morcovii baby i-au indus in eroare pe cei mai multi dintre concurenti, care au crezut ca spunand simplu “morcovi” vor bifa un ingredient.

La prima greseala testul s-a oprit, astfel ca multi concurenti au fost de-a dreptul uimiti sa constate ca banalii morcovi baby le pot pune bete in roate. La finalul probei, Magda a fost cea care a parasit competitia ghicind cele mai putine ingrediente. Saptamana viitoare, cei 17 concurenti ramasi in competitia “MasterChef” vor fi supusi unei noi probe in deplasare si vor intra din nou in bucatarie pentru a gati la cantina saracilor.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni