• Emisiuni
  • MasterChef
  • Manifestul lui Petru Buiuca. Ce parere are primul MasterChef al Romaniei despre retetele "de fite"

Manifestul lui Petru Buiuca. Ce parere are primul MasterChef al Romaniei despre retetele "de fite"

<span style="color:#f00;">Manifestul lui Petru Buiuca.</span> Ce parere are primul MasterChef al Romaniei despre <span style="color:#f00;">retetele "de fite"</span>

Afla ce parere are primul MasterChef al Romaniei despre retetele complicate, "de fite". Postul-manifest de pe Facebook a strans peste 850 de like-uri si o multime de comentarii pozitive, de la oameni care ii apreciaza modestia si felul sau de a fi.

Castigatorul de la Masterchef a simtit nevoia sa isi expuna parerea despre retetele complexe, cu ingrediente exotice si scumpe, inaccesibile romanilor de rand.

Pe contul lui de Facebook si-a propus sa publice numai retete simple, frumoase si usor de gatit: "Vreau sa le reamintesc oamenilor ca e usor sa gatesti delicios si rapid! Si ieftin! Si pot face asta, pot sa le arat EU asta! Pentru ca sunt altfel! Sunt un copil cu o pasiune extraordinara!" spune Petru.


Vrea sa faca o reteta Michelin cu buget de student

Petru Buiuca are planuri ambitioase pentru viitor :) "O sa fac ceva interesant si o sa reinventez, cand am timp, o reteta de Michelin... si ii punem pe toti in pom cu reteta Michelin reinventata ... facuta in buget de student :)) de-al naibii!" promite el.


Acesta este manifestul lui, care a facut senzatie pe Facebook:

"Trebuie sa mai revin un pic cu toata nebunia asta: degeaba esti maestru in ceva, daca nu impartasesti acel ceva. Degeaba te complici daca multi nici macar nu identifica ingredientele.

Pot posta oricand retete cu sos facut in 8 ore si foie gras si ton roz si vita argentiniana...si ce rezolv?! Obtin 20.000 de oameni care saliveaza la un fel de mancare pe care ori NU au timp sa il faca, ori NU au bani sa il faca... Si cine mai e egoist atunci?! Unde e maiestria si eleganta si bunul simt? Sub aleile din Dorobanti ?

Sau in casele noastre, alaturi de familiile noastre, intre doua farfurii cu feluri de mancare facute cu dragoste, amuzante...cu oameni care rad si se murdaresc de la albus sau ciocolata...

Mai nou, Romania a descoperit minimalismul...si nu inteleg de ce. Aleg sa spun ca asta e ultimul meu post despre tendinta asta de ridicol si pompos... Am uitat sa fim fericiti si strangem bani ca sa obtinem ceva ce nu o sa avem des: o amintire ca am mancat de "fitze". Puteti sa spuneti ca e manifestul meu. Doar al meu
" a scris Petru Buiuca pe Facebook.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni