• Emisiuni
  • MasterChef
  • MARIREA si DECADEREA unui sef de echipa la MasterChef. Metoda demna si eleganta prin care a plecat din concurs

MARIREA si DECADEREA unui sef de echipa la MasterChef. Metoda demna si eleganta prin care a plecat din concurs

<span style="color:#f00;">MARIREA si DECADEREA</span> unui sef de echipa la MasterChef. <span style="color:#f00;">Metoda demna si eleganta</span> prin care a plecat din concurs

Mihai Stanescu a venit in concurs plin de incredere. Preparatul adus de el era perfect: juratii au ramas impresionati de calitatile lui si au crezut la un moment dat ca ii ia chiar la misto, atat de arogant parea sa fie concurentul.

Show-ul este INTEGRAL si EXCLUSIV pe Voyo.ro.

"Traseul" sau a fost, insa, neasteptat: dupa prima impresie, care a fost impecabila, a urmat o dezamagire crunta: la proba de bucatarie frantuzeasca, Mihai s-a pierdut si a gatit un muschi de vita care a intrat in cel mai neplacut top: topul celor mai urate 3 farfurii. A scapat totusi de eliminare si, la nunta lui Edi si a Silviei Stancu, a ajuns sa se auto-propuna lider al echipei albastre.

A facut ce a facut, dar rezultatul nu a fost cel asteptat. "Nu am fost un lider bun. Am dovedit ca stiu sa manageriez oameni, dar nu stiu sa manageriez o bucatarie!" a recunoscut el.

"Cine te-a ales pe tine capitan, a facut cea mai mare greseala", l-a criticat Florin Dumitrescu. "Eu m-am numit singur", a raspuns el.

Dupa acest esec, la testul sub presiune, a ales sa iasa din scena elegant si cu demnitate. Desi preparatul lui era gata, nu l-a scos din cuptor si nu a avut timp sa-l aranjeze pe farfurie. Automat, asta a atras iesirea lui din concurs: "Scoate-ti sortul si usa e a ta" i-a spus Florin Dumitrescu, suparat si ca gasise in "gunoiul" lui  o bucata mare de branza. "Cum poti sa arunci mancarea? De ce nu iti scoti si portofelul si nu-ti arunci jumatate din bani?" i-a reprosat juratul.

"Am parasit Masterchef pentru ca am dat-o in bara. Nu-mi doream sa plec, dar dupa prestatia de la nunta, meritam sa plec", a marturisit cu sinceritate Mihai Stanescu.



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni