• Emisiuni
  • MasterChef
  • Premiera la "MasterChef": Concurentul care i-a facut pe cei trei jurati sa planga si care a oferit un exemplu aspirantilor la un loc in show

Premiera la "MasterChef": Concurentul care i-a facut pe cei trei jurati sa planga si care a oferit un exemplu aspirantilor la un loc in show

Premiera la "MasterChef": Concurentul care i-a facut pe cei trei jurati sa planga si care a oferit un exemplu aspirantilor la un loc in show

Cand au auzit ca trebuie sa guste "prajitura cu bulion, gris si gem de prune", Chefii s-au abtinut cu greu sa nu arunce farfuria de pe masa. Asta pentru ca nu stiau ce surpriza ascundea preparatul.

Prima editie a noului sezon "MasterChef" a adus cu ea si o premiera: singurul concurent din istoria show-ului de la ProTV care a reusit sa ii impresioneze pana la lacrimi pe toti trei juratii.

Cu o poveste impresionanta si un preparat simplu, dar corect gatit, concurentul si-a condimentat cu multa emotie prezenta in fata Chefilor.

Drumul lui Dorin Stan pana la obtinerea sortului nu a fost, insa, unul usor, asa cum poate parea. Juratii au fost reticenti la prima vedere si la auzul ingredientelor pe care le contine "prajitura casnica" prezentata de aspirantul la titlul de "MasterChef".

"Pistol aveti, sa ma-mpusc?", a spus ironic Chef Sorin.

"De ce?", l-a intrebat concurentul.

"Pai vrea o moarte mai usoara decat sa guste din prajitura aia", i-a explicat Chef Catalin.

"Eu nu merg", a spus si Chef Florin, desi se stie ca el este primul la deserturi.

Astfel, Chef Catalin a fost primul care si-a facut curaj, iar in cele din urma si colegii sai au gustat prajitura. Iar reactiile au fost cu totul neasteptate judecand dupa cursul anterior al discutiei.

"Este cel mai inedit si cel mai bun preparat mancat vreodata", a spus Chef Sorin Bontea, care nu si-a putut retine lacrimile, iar Chef Catalin Scarlatescu a aplaudat cu generozitate.

La randul lui, impresionat de gustul impecabil descoperit intr-o farfurie simpla, Chef Florin Dumitrescu a recunoscut: "Sunt cel mai fericit ca fac parte din acest juriu si ca pot sa gust minunatii de genul asta. Este singurul concurent din istoria MasterChef Romania care a reusit sa faca juratii sa planga. Este singurul concurent care ne-a adus lacrimi in ochi".

Prima editie "MasterChef" este acum in intregime pe Voyo.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni