Masterchef 2019. Cine este Chef Silviu Chelaru și de la cine a "furat" meserie 

06 August 2019, 10:08


	Masterchef 2019. Cine este Chef Silviu Chelaru și de la cine a "furat" meserie 
Din toamnă, „MasterChef″ revine la PRO TV, iar Chef Silviu Chelaru este unul dintre cei trei jurați. Alături de Chef Joseph Hadad şi expertul în vinuri Cosmin Tudoran, Chef Silviu abia așteaptă să-i cunoască pe concurenți și să le împărtășească din experiența proprie.

Chef Silviu Chelaru și-a descoperit pasiunea pentru gătit încă de când era copil, a crezut întotdeauna în ea, a luptat, a muncit extrem de mult și nimic nu l-a oprit să-și transforme visul în realitate.

Și-a încercat rezistența și talentul în show-uri culinare, a lucrat în domeniul gastronomic în țară și a plecat în Anglia, unde a gătit într-un restaurant cu o stea Michelin. Chef Silviu Chelaru a revenit în România, unde a pus bazele unui restaurant cunoscut din Cluj-Napoca, ”primul său copil”.

Urmărește-ne și pe Instagram MasterChef

Pasiunea pentru gătit a moștenit-o din familie. Spune că mâncarea sa preferată este salata orientală de cartofi, cu ceapă, maioneză și slănină. 
 


Când alți adolescenți își doreau cu ardoare să-și cumpere prima lor mașină scumpă, eu visam să pot avea propriul meu restaurant. Primele mele încercări de gătit au fost având-o pe mama mea drept exemplu. Nu știu cât de mândră era ea atunci de mine, însă știu sigur că acum este extrem de fericită că nu m-a descurajat nicio clipă. De atunci sunt într-o continuă relație cu focul, oalele și tigăile. Acum fac parte din juriul MasterChef, iar acesta este cel mai bun și palpitant lucru care mi se putea întâmpla în acest moment al vieții.”, a declarat Chef Silviu Chelaru.