• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef Ciprian Ogarca te invita intr-o calatorie culinara in Praz Vegas!

MasterChef Ciprian Ogarca te invita intr-o calatorie culinara in Praz Vegas!

MasterChef Ciprian Ogarca te invita intr-o calatorie culinara in Praz Vegas!

Dupa ce a castigat sezonul cinci al celei mai importante competitii culinare din Romania, MasterChef, Ciprian Ogarca a pornit intr-o noua aventura culinara! Ca orice bucatar consacrat care isi pune amprenta in peisajul gastronomic, Ciprian porneste intr-o calatorie culinara alaturi de un ingredient-simbol al Olteniei: prazul!

Inspirat de o proba din competitia MasterChef, desfasurata pe platourile de filmare ale celui mai urmarit serial de comedie din Romania, Las Fierbinti, Ciprian Ogarca va deschide pe 1 februarie pizzeria Praz Vegas!

Sub sloganul "Acum vin la tine acasa, la vara te astept la terasa!”, locatia situata in Craiova va opera pentru inceput doar livrari la domiciliu. Din vara lui 2016, va fi disponibila si o locatie unde toti cei dornici sa guste din preparatele lui Chef Ogarca pot veni! 

"Praz Vegas va avea o gama larga de pizza cu praz. Daca nu am ajuns in Vegas, am zis sa aduc spiritul american in Craiova! Unul dintre preparatele semnate de mine va fi pizza allucinante de... iute! M-am inspirat din finala MasterChef, unde Chef Patrizia mi-a marturisit, inainte sa-mi dea nota 10, ca am gatit allucinante! Initial m-am speriat, dar acum uite ca e o amintire frumoasa si m-am gandit sa o mentin vie prin intermediul acestui tip de pizza", a marturisit Ciprian Ogarca. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni