• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef, lider de audiență miercuri seara! Concurenții au ultimele șanse pentru câștigarea unui șorț, azi, de la 20:30

MasterChef, lider de audiență miercuri seara! Concurenții au ultimele șanse pentru câștigarea unui șorț, azi, de la 20:30

MasterChef, lider de audiență miercuri seara! Concurenții au ultimele șanse pentru câștigarea unui șorț, azi, de la 20:30

Chef Hadad, Chef Foa și Chef Radu au dat aseară încă 14 șorțuri unor concurenți care au reușit să impresioneze prin tehnică, gust și plating.

Au mai rămas doar câteva șanse pentru pasionații de bucătărie care își doresc să lupte în competiție, iar diseară, de la 20:30, vedem care sunt ultimele preparate care merită să treacă mai departe.

MasterChef a fost aseară lider de audiență în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.8 puncte de rating și 20.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.7 puncte de rating și 17.9% share. 

În seara aceasta, show-ul culinar MasterChef continuă căutarea în ultima ediție a audițiilor. De la 20:30, trăim alături de concurenți tensiunea din bucătăria MasterChef, iar stările celor care își doresc să treacă mai departe se vor schimba de la o secundă la alta:  „Îi voi încânta 100%, îi voi da pe spate!”; „Îți aruncă o privire specifică și s-a terminat!”.

Presiunea și emoțiile pe care le vor simți concurenții în fața juraților nu se pot descrie în cuvinte. Au mai rămas doar câteva șorțuri, iar chefii sunt foate atenți la detalii atunci când decid dacă o farfurie merge sau nu mai departe în competiție. „Nu cred că am simțit apogeul acesta nici când am ieșit pe locul trei la europenele de lupte”, va mărturisi una dintre participante. 

Noua ediție este disponibilă acum pe VOYO! Emisiunea poate fi vizionată cu 24 de ore înaintea difuzării la TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni