• Emisiuni
  • MasterChef
  • Mihai Anton a fost eliminat din competitia Masterchef. Testul sub presiune a mai facut o "victima"

Mihai Anton a fost eliminat din competitia Masterchef. Testul sub presiune a mai facut o "victima"

Mihai Anton a fost eliminat din competitia Masterchef. Testul sub presiune a mai facut o "victima"

Ceea ce parea un loc de poveste, cu o puternica incarcatura traditionala s-a dovedit in final a fi pentru Mihai Vladimir Anton, sfarsitul drumului sau in competitia MasterChef.

Concurentii au gatit in deplasare in aceasta editie, in cel mai mare muzeu in aer liber din Romania, Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra, din Dumbrava Sibiului. Un loc de poveste in care abilitatile culinare si organizatorice le-au fost puse la incercare aspirantilor marelui trofeu "MasterChef", a insemnat pentru Misa eliminarea din concurs.

Chefii i-au supus si de aceasta data unei probe inedite, sa gateasca pentru 200 de invitati preparate care sa ii intoarca in timp cu cateva sute de ani si care sa le aminteasca de gustul adevarat al mancarii romanesti. Din pacate, pentru unii dintre ei aceasta proba s-a lasat cu un test sub presiune, iar echipa condusa de Claudia a fost supusa unei noi incercari.

Testul sub presiune a constat intr-o masa plina cu mancaruri gata preparate, aperitiv, fel principal si desert, pe care concurentii sa le aranjeze in asa fel incat la final sa poate fi servite intr-un restaurant cu pretentii. Ingredientele pe care Chefii le-au cerut de la concurentii au fost creativitatea, finetea si eleganta, elemente care nu au facut echipa buna in aceasta seara cu Mihai Vladimir Anton, el fiind concurentul pe care Chef Hadean, Chef Foa si Chef Patrizia l-au eliminat din competitie.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni