• Emisiuni
  • MasterChef
  • Momentul care se va transforma in bancul saptamanii. Ce au facut Petrica si Lambrino in fata Chefilor te va face sa razi cu lacrimi

Momentul care se va transforma in bancul saptamanii. Ce au facut Petrica si Lambrino in fata Chefilor te va face sa razi cu lacrimi

Momentul care se va transforma in bancul saptamanii. Ce au facut Petrica si Lambrino in fata Chefilor te va face sa razi cu lacrimi

Dupa ce concurentii au avut parte de cea mai mare surpriza la cutia misterelor, unde au gasit o poza cu unul dintre adversari si au fost nevoiti sa gateasca un tort aniversar care sa descrie persoana din poza, tensiunea a atins cote maxime, dar momentul creat de Petrica si Lambrino le-a readus zambetul pe buze tuturor.

In timp ce unii au apelat la fel si fel de ingrediente pentru a reproduce cate un element caracteristic persoanei din imaginea gasita sub cutia misterelor, Petrica si-a dat seama ca lucrul care il reprezinta cel mai bine pe Lambrino, cel pentru care Petrica a facut tortul, este cafeaua. 

Lucrurile au fost simple pentru el: daca este tort, atunci trebuie sa aiba blat, piscoturi, pentru ca este vorba despre un tort de aniversare, iar compozitia a fost special creata pentru a-l descrie pe Lambrino. Tort cu mousse de cafea a fost preparatul concurentului. 

Lambrino are si el propria viziune despre Petrica: tort de ciocolata cu para, sau "tort a la mutu", daca ar fi sa ne luam dupa felul in care l-a descris el:"Barbos si cu gel pe cap si o para fiarta in vin, incrustata cu diamantele pe care le gasim in interiorul lui Petrica", a marturisit Lambrino.

"Aproape ca vad un nou banc, "De cati concurenti la "MasterChef" e nevoie sa pui o felie de tort pe farfurie?", s-a amuzat Chef Adrian Hadean pe seama celor doi.

Tortul lui Lambrino a aratat mai bine, dar gustul desertului lui Petrica a fost cel care i-a cucerit pe cei trei Chefi. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni