• Emisiuni
  • MasterChef
  • Nicoleta Matea, 'casnica' din al doilea sezon "MasterChef", goala-pusca pentru prima data intr-un pictorial. Cum a reactionat sotul ei

Nicoleta Matea, 'casnica' din al doilea sezon "MasterChef", goala-pusca pentru prima data intr-un pictorial. Cum a reactionat sotul ei

Nicoleta Matea, 'casnica' din al doilea sezon "MasterChef", goala-pusca pentru prima data intr-un pictorial. Cum a reactionat sotul ei

Multi au poftit la preparatele ei, dar si mai multi au contemplat decoleturile sale adanci. Nicoleta Matea, cunoscuta sub titulatura de Casnica de la "MasterChef", revine in atentia admiratorilor intr-un pictorial pentru revista Playboy.

Alaturi de ea, playmate-ul Roberta Rostovtev, cehoaica Alina sau Kasia- bomba sexy din Ucraina, completeaza colectia de pictoriale Playboy care ar convinge orice barbat sa petreaca ceva mai mult timp in bucatarie.

"Oferta a venit acum aproximativ un an, imediat dupa ce am terminat "MasterChef" si am zis ca am nevoie de putin curaj sa fac asta si mi-a luat aproape un an, dar ma bucur ca am acceptat intr-un final. La inceput, am avut emotii, da, am avut. Mi-era teama, eran stanjenita sa ma dezbrac, sa nu ma dezbrac, in ce pozitie sa stau, cum sa fac, dar a fost totul bine", a declarat Nicoleta, la Povestiri Adevarate, ACASA.

Desi pictorialul sau nud este deja admirat de toata suflarea masculina, barbatul care se bucura cel mai mult de formele expuse dezinvolt in revista, sotul ei, a vazut pozele primite pe telefon: "Au fost "Wow!" Tu esti sotia mea? "Cat de frumoasa esti! Cu cine m-am insurat eu! Nu ii venea sa creada".

"MasterChef", sezonul 3 - din 18 martie, prinde gustul competitiei, in fiecare marti de la 20:30!

Asa cum v-ati obisnuit, insa, revista iepurasului cu papion hraneste si mintile, nu doar dorintele. Interviul acestei editii vi-l aduce pe Andi Moisescu, care va explica cu gratie si inteligenta, cum stau lucrurile in televiziune, atunci cand e vorba sa faci ceva de calitate.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni