• Emisiuni
  • MasterChef
  • Nicoleta Matea, "casnica" din al doilea sezon "MasterChef", divorteaza. Chiar ea a facut anuntul

Nicoleta Matea, "casnica" din al doilea sezon "MasterChef", divorteaza. Chiar ea a facut anuntul

Nicoleta Matea, "casnica" din al doilea sezon "MasterChef", divorteaza. Chiar ea a facut anuntul

Nicoleta Matea, "casnica" sexy si rea din al doilea sezon al show-ului "MasterChef", este din nou singura si disponibila.

"Eu si sotul meu am decis sa divortam. Distanta se pare ca si-a spus cuvantul, iar intre noi au intervenit destule divergente in timp. Nu as fi dorit sa fac publica aceasta problema, dar m-am simtit datoare cu o explicatie fata de prietenii care si-au dat seama de tristetea mea. Sper sa imi fiti alaturi in continuare, asa cum si eu voi fi alaturi de voi! Va multumesc", a scris ea pe contul de Facebook.

Nicoleta Matea si Stefan s-au casatorit civil in urma cu un an, iar cateva luni mai tarziu au facut si cununia religioasa. Prooblemele cu legea ale sotului sau, condamnat in Viena pentru mai multe furturi, au dus la amanarea cununiei religioase. Stefan a primit 15 luni de inchisoare cu executare, insa a reusit sa-i convinga pe judecatori ca trebuie sa ispaseasca o pedeapsa mai mica si a fost eliberat in toamna lui 2013.

"MasterChef", in fiecare marti, de la 20.30, la ProTV.

Nicoleta a avut parte de nunta visurilor, la care a schimbat doua rochii de mireasa.

"Nu m-au costat mult, a fost chiar o suma modica. Una dintre ele a fost facuta de un designer roman, pe cealaltă am luat-o de la un magazin normal de rochii de mireasa. Nu am investit enorm in nunta pentru ca am vrut sa fie ceva simplu si restrains"
, a declarat Nicoleta pentru cancan.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni