• PRO TV
  • Nicoleta, noua casnica de la "MasterChef", topless intr-o revista pentru barbati. Uite cum si-a cucerit sotul: "Ii plac proaspete si fierbinti"

Nicoleta, noua casnica de la "MasterChef", topless intr-o revista pentru barbati. Uite cum si-a cucerit sotul: "Ii plac proaspete si fierbinti"

Nicoleta, noua casnica de la "MasterChef", topless intr-o revista pentru barbati. Uite cum si-a cucerit sotul: "Ii plac proaspete si fierbinti"

Arata foarte bine, dar Nicoleta Matea se lauda ca si-a innebunit sotul cu talentul culinar. Asa l-a cucerit iremediabil.

"Ii place maxim ce-i gatesc! Vita argentiniana, piureul cu trufe si pastele quatro formaggi sunt preferatele lui. Ii plac proaspete si fierbinti", a marturisit ea.

"MasterChef - Proba Celebritatii" e marti, de la 20.30, la ProTV!



Pe 10 ianuarie, noua casnica de la "MasterChef", emisiune difuzata de ProTV in fiecare marti, de la 20:30, si-a implinit un vis mai vechi: si-a pus silicoane. Implanturile de 350 ml i-au fost recomandate de medic si ea s-a conformat.

"Mi-am facut implanturi ca sa arat perfect la cununie", le-a spus atunci Nicoleta Matea prietenilor. Asa ca pe 1 februarie tanara a mers cu pieptul inainte in fata ofiterului Starii Civile, la bratul lui Seby, iar cei doi au devenit sot si sotie.

Citeste mai multe pe Cancan.ro.




Vezi mai jos cum s-a descurcat la preselectiile "MasterChef": VIDEO

Citeste si:
Noua casnica de la MasterChef si-a enervat colegii: "Asta e nesimtire!" Chef Florin era cat pe ce s-o dea afara din sala. VIDEO





Pe 16 iunie, de ziua ei, si-a intalnit sortitul, pe Seby. Pentru ca a doua zi era si aniversarea lui, au petrecut impreuna. De atunci, impreuna au ramas.

Seby, care era stabilit in Austria, a venit sa o vada weekend-ul urmator si urmatorul, iar in ziua in care s-a implinit o luna de la prima lor intalnire, Nicoleta a acceptat sa se mute cu el la Viena.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni